Perseveram!

Posted: February 3rd, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Aproape ca ca am ajuns sa ma sperii de mine si de aviditatea cu care merg la aerobic. Daca nu ma duc o data la doua zile, ma simt sfarsita si fara de scop in viata. Cand am fost foarte stresata, saptamana trecuta, si n-am fost in stare sa fac nimic la sala, am fost chiar suparata rau pe mine.

Mai am doua sedinte din abonamentul pe luna asta si ma bucur sincer ca am reusit sa fac si eu ceva decent pentru corpul meu, daca mintea nu mi-am mai ajutat-o de ceva vreme.

Cred ca pana la urma am si eu sanse sa ma scot la lumina. E ca atunci cand freci ceva, o suprafata murdara si te decizi sa schimbi buretele (cum am facut eu in weekend cu cada, care e de prin 1900 toamna si greu, dar greeeu de curatat) si zici “uite, dom’le, ca iese!”. Si de acolo mai departe continua fiecare povestea cum vrea.

Viata in preaviz e dulce. Brusc te trezesti dezpovarat de griji, asa, tac-pac. E tacerea aia de dinainte de furtuna sau, mai exact, linistea de dinainte sa ai alte griji, in cazul meu de cu totul alt fel.

Si pentru ca e asa de dulce viata in preaviz, ce ramane de facut decat sa-ti pui seara niste Yes si sa visezi la drumuri mai calde, la vremuri mai bune, la nisip fierbinte si aer sarat. Mai da-o incolo de iarna, imi strica zen-ul.Leave a Reply