Slana si tango

Posted: February 10th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Azi e zi de la multi ani. Si atat.

In afara de “si atat” (da, se poate, cel putin in lumea mea), vreau sa imi declar public dispretul fata de vremea de afara. Pur si simplu ma simt coplesita. Cred ca e ceva din interior, nu pot explica. E ca atunci cand mi-am dat seama ce vreme minunata de mers cu sania este afara si eu n-am sanie.

Ca sa depasesc acest obstacol, am fost ieri la Clubul Taranului, ca sa beau un vin bun intr-o super-companie a unei super-vedete autohtone, care a aparut pe coperta de la Good Homes. Si pentru ca tot eram intr-o companie atat de selecta, am facut o combinatie fatala: fiind seara de tango, firesc ca am servit un platou taranesc, cu slana, pita si ceapa. Plus salata orientala, o pofta de-a mea dintotdeauna. Eu zic ca s-a potrivit totul foarte bine ieri seara.

Nu-i deci de mirare ca m-am trezit zambind in autobuz, gandindu-ma cate lucruri asa de ciudate separat merg, contrar aparentelor, atat de bine impreuna. Chiar daca, privindu-le separat, numai ideea apropierii lor te face sa chemi autoritatile. Vorba filmului, whatever works.Leave a Reply