Surpriza

Posted: February 11th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Unul din cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut a fost sa organizez o petrecere surpriza. Nu e greu. E chiar usor. Mai greu e sa tii secretul, cel putin pentru mine. Mai ales pentru ca persoana pentru care am organizat toata daraua este, de regula, persoana la care ma duc si-i umplu capul cu toate tampeniile din lume si acum trebuia sa tac malc.

In fine, n-a fost greu si pentru ca, atunci cand stai in garsoniera, nu prea e loc de surprize. Chiar nu e locul fizic. Asa ca am fost in Hobby Cafe, loc pe care chiar il recomand din toata inima, e misto si cald, ieftin si bun, te face sa zambesti si mai ales te lasa sa te joci rummy, carti, table, wii si chiar sa pictezi.

Dar sa revenim la supriza. Nu stiu in ce masura e surpriza cand stii ca ai prieteni buni si frumosi si care vin pentru tine cu un gand bun. Cred ca surpriza e cand ii vezi acolo, asa colorati si ai tai. Si pentru mine a fost o surpriza, a fost o surpriza reactia suprinsului, sclipirea din ochi si toate cele. A fost asa, un bobarnac frumos tare la un pahar de ceva bun si mult, mult zambet.

Si uite ca m-am emotionat iar si nu mai sunt in stare sa scriu cat am injurat de dimineata, prin baltile capitalei, facand cam 2 ore pana la munca, fiindu-mi rusine de orasul asta ruinat si prapadit, lasat sa se duca dracului de toata lumea. Am uitat de toate mizeriile cand mi-am amintit ca ieri a fost, intr-adevar, o zi frumoasa.

Mai am putine zile de preaviz. Nu e rau deloc. Ma simt putin suspendata in aer, dar e ok. Mi-a prins bine sa am niste timp in care sa ma gandesc mai mult la neganditele de pana acum si sa intind mana si sa ma gasesc acolo.


4 Comments on “Surpriza”

 1. 1 ipo said at 4:33 pm on February 11th, 2010:

  Pe mine cred ca m-ar lasa inima sa intru in casa si sa aprind lumina, apoi sa-mi sara prietenii in cap: Surprizaa! De-aia e mai bine la un local, macar se evita infarctul sarbatoritului. :)

 2. 2 sunkissed said at 4:39 pm on February 11th, 2010:

  da, asa e, de la o varstaaa :D

 3. 3 ipo said at 11:52 am on February 12th, 2010:

  Aha, deci am ajuns un ‘old fart’! Huo! :P

 4. 4 sunkissed said at 12:09 pm on February 12th, 2010:

  hehe, nu domnule, old fart este sarbatoritul meu :D tu esti in flaorea varstei :D


Leave a Reply