Putin rasfat

Posted: February 16th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Azi e ziua cea mare, ies din clasa muncitoare… Cel putin pentru un timp. Ar fi trebuit sa stau pana vineri la viitorul fost loc de munca, dar soarta si oamenii buni au facut in asa fel incat sa am cateva zile libere pentru mine si activitatile mele dubioase, care implica stat toata ziua in pijamale, cantitati impresionante de cafea, carti multe incepute, sosetele mele flausate, verzi, cu care stau numai prin casa, Friends, elicopterul care nu e al meu, dar o sa fie pentru cateva zile si, bineinteles, baclava si cartofi prajiti.

Pentru ca viata e, uneori, draguta si nu te mai scuipa fix intre ochi.

In afara de toate lucrurile placute, se anunta petreceri si primavara. Ce sa vrei mai mult de atat, nu? Poate doar inca putina liniste, intre toate caile ferate ale mintii tale care se intretaie si care scartaie, care se indeparteaza si care trosnesc; poate doar un drum care sa straluceasca a rasarit.


4 Comments on “Putin rasfat”

 1. 1 samuan said at 11:42 pm on February 16th, 2010:

  Aooolllllloooooo baclavaaaa, cine m-o fi pus sa citesc :)) . Cred ca nici nu are gust in comparatie cu felul in care te simti in aceste zile :D. Mai este Friends pa ProCinema /:) ?

 2. 2 Tomata cu scufita said at 1:51 pm on February 18th, 2010:

  Oh, asa da. :) As vrea sa zic ca mi-ar placea sa fiu in locul tau, da’ adevarul e ca nu vreau sa raman fara jobul asta. :P Da’ in tot restul, da, as vrea si eu. :)

 3. 3 sunkissed said at 5:01 pm on February 18th, 2010:

  :) eu ziiic… ca ar trebui sa avem cu totii liber in primele zile de primavara. ca sa ne vina mintea la cap :)

 4. 4 sunkissed said at 11:36 am on February 19th, 2010:

  samuan, am uitat sa specific: nu orice baclava, ci facuta in casa, cu muuulta nuca :D
  da, mai e, luni si marti parca.


Leave a Reply