Despre cum se strica zenul

Posted: February 23rd, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | 5 Comments »

Mergeam si eu vesela spre munca azi, cand paznicul a inceput sa urle la mine, intrebandu-ma unde ma duc si ce vreau. Cica unde lucrez eu e o institutie si nu poti intra asaaa, cu bocancii. Ma rog, acum caut pe net sa vad ce institutie e in cladirea asta. Ori o fi vreunul din paznicii aia care nu te lasa sa faci poza la ceea ce el numeste generic “institutie” fara sa stie ce e aia si de ce n-ai voie sa faci poze.

Ma gandeam, in troleu, ca numai eu stiu cate lucruri nu stiu sa fac. Cate lucruri nu sunt in stare sa fac si cate lucruri m-au depasit. Si trebuie sa recunosc ca e ciudat sa realizez de cate ori am zis ca o scot la capat, uneori cu voce tare, desi stiam ca nu am cum. Uneori insa, am reusit. Alteori am esuat si nu-mi pot da seama, paradoxal, ce a durut mai rau.

Asadar, reteta de stricat zenul dimineata este un gand fugar in troleu si un paznic care tipa la tine. Iar reteta de reparat toate astea este facutul de cafea, o cafea tare si aromata, in care sa arunc gandurle negre, sa se topeasca si sa dispara cu totul.


5 Comments on “Despre cum se strica zenul”

 1. 1 Diana said at 9:54 am on February 23rd, 2010:

  o cafea tare si aromata, da….. si acum ca vine primavara poate un buchetel dragut si mirositor de ghiocei, asezonat un zambet ca vei fii singura care aduce ghiocei la servici si restul te vor privi cu invidie :) ce zici, merge?

 2. 2 sunkissed said at 9:55 am on February 23rd, 2010:

  hmmm, suna bine. poate maine o sa am si de unde cumpara, pt ca azi de dimineata nu aaparusera vanzatorii :)

 3. 3 samuan said at 11:01 am on February 23rd, 2010:

  Io zic sa nu mai lasi pa alti sa iti strice zenul pa bune ;). Cum sa tipe mai la tine bate-n-gard-ul :O . Zi-mi mie unde e bate-n-gardu’ ala si de o stalci ceva…… . Nu inteleg… poate sa fie bate-n-gardu’ ala mai al dreaq decat 5-6 controlori luati la misto /:) ?

 4. 4 samuan said at 11:10 am on February 23rd, 2010:

  Apropo noi la munca (unde lucram) aveam o vorba sau gluma mai degraba :D , vinerea: Cum ar fi ma baieti daca azi ar fii marti =)) :)) !!!

 5. 5 sunkissed said at 11:17 am on February 23rd, 2010:

  observa ca i-am zis paznic, nu cred ca e demn de alt termen :d cred ca nu-si bause cafeaua si de aia era stresat.
  daca vineri ar fi marti… ar fi o tragedie!!!


Leave a Reply