Teoretic

Posted: February 26th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Teoretic, primele zile intr-ul loc nou ar trebui sa beneficieze de factorul “uau” care face ochii sa straluceasca si omul sa se trezeasca devreme.

Practic, primele zile s-au desfasurat pe fondul unei stari permanente de oboseala pe care nu mai am chef sa incerc s-o definesc sau s-o atribui unei cauze, o oboseala cronica, ce nu cedeaza nici in urma somnului, nici in urma cafelelor fara numar, fara numar.

Teoretic, ultima saptamana de iarna ar fi trebuit sa fie umbrita de inceputul primaverii, de lumina si de zambete.

Practic, orasul este sinistru de gri, de murdar, de rau, bucurestenii astia nu stiu sa mearga nici pe jos, nici cu masina si nimeni nu pare sa simta nimic decat stres si revolta.

Teoretic, cand stai cu ochii priponiti in monitor, e posibil ca, de multe ori, sa dai peste ceva care-ti place, o poza, un cantec, o veste buna.

Practic, stirile macabre le depasesc pe cele bune in numar, ca sa nu mai zic de cele absurde, pe care, din nefericire, incep sa le percep ca parte inerenta a cotidianului.

*Din fericire insa, am fost ieri la lansarea cartii lui Guillermo Arriaga, Retorno 201, aparuta la Vellant intr-o infatisare interesanta, fiecare pagina fiind desenata de cate alta persoana. N-as fi crezut ca imi poate place o carte ale carei foi sunt insemnate, insa de data asta pot sa zic ca mi-a placut tare.Leave a Reply