Cum am scapat de vicii si am nimerit in universuri paralele

Posted: March 4th, 2010 | Author: | Filed under: If only, La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Voiam sa scriu despre cum am facut de am scapat de vicii, insa intre timp am realizat ca nu cred ca am scapat, cu adevarat. Cred ca am alunecat in acel univers paralel in care eu nu am vicii si astept sa sar o treapta si sa mi se intample iar sa nu pot dormi la gandul unui pahar rece cu cola.

In ultimul timp ma gandesc mult la ideea universurilor paralele. De aceea, cred, sunt dimineti in care ma trezesc sfarsita. Realizez cate vieti pot duce si duc in acelasi timp si mi-e suficient pentru a ma simti lipsita de vlaga si de energie. De aceea mi se intampla ca unele lucruri care se intampla aici sa treaca pe langa mine neobservate si nesimtite, netraite la maximum de potential, pentru ca sunt deja ostenita in urma a ceea ce probabil ca am facut sau am simtit sau am trait dincolo.

Universurile paralele sunt o treaba de vis. E refugiul meu cand ceva e prea banal, prea fara gust si culoare. Insa in acelasi timp, sunt si o treaba al naibii de obositoare. Nu stiu in cate poti sa imparti un suflet.Leave a Reply