Listen to the radio

Posted: March 9th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

As vrea sa existe un post de radio care sa se contecteze fix la sufletul meu, prin fire si cabluri invizibile. Sa intre acolo, sa sondeze toate particelele, sa analizeze toate culorile din acea zi, din acel moment, din acele parti ale inimii mele de care ma fac ca nu stiu si sa-mi ofere exact acele sunete pe care vreau sa le aud.

Nu neaparat melodii, nu albume, nu instrumente, ci soapte si cuvinte pe care le-am auzit de mult. Mi-e dor de unele glasuri, de unele intonatii pe care numai eu le stiu. Cat de repede pot uita vocile – unul din necazurile mele cele mai mari. retin asa de bine culori si sentimente si texturi, dar asa de greu glasuri. Stiu – imi amitesc ce simteam, dar nu mai stiu exact cum suna ceea ce ma facea sa simt ceea ce simteam.

Asa ca vreau postul meu de radio, cel mai personal post de radio din cate pot exista. Si mai vreau ca, atunci cand imi scot castile magice din urechi, sunetele din lumea reala sa fie cel putin la fel de placute. Un “noapte buna”, un “buna dimineata”, un “ce mai faci”, un “hai sa bem o cafea” – toate reale si bune de pus in heavy rotation.Leave a Reply