Iepurele de Martie

Posted: March 12th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | 10 Comments »

Sunt oarecum o fiinta superficiala. Primele impresii intotdeauna conteaza. Nu ma interesaza insa frumusetea fizica. Nu ma atrag hainele scrobite si unghiile extra-ingrijite. Oamenii mult prea frumosi ma sperie. Ma intimideaza, ma fac sa ma simt mica.

Insa prima impresie conteaza. Cum ma lasi sa te miros. Cum raspunzi la o gluma, cum ma lasi sa te privesc in ochi, cum vezi cat de tare ma sperie primele intalniri. Cum vad in tine povesti care mai de care. Cum imi place un nasture sau un smoc de par, o chestie ghidusa sa-mi arate ca putem sa radem impreuna.

Cu oamenii importanti din viata mea, din fericire, am si uitat – sau ma prefac ca am uitat – primele intalniri. Ma bucur ca am uitat – sau ca ma prefac atat de bine.

Mi-e frica sa ma intalnesc cu oameni prima data. Mi-e frica de potentialul din ei si din noi. Mie mi-e frica de multe lucruri. Ma intrebam acum cateva zile de ce mi-o fi zis un test din ala stupid de pe feisbuc ca eu sunt The March hare din Alice in Wonderland. Cum sa nu fiu! Fac ochii mari si ma trag de urechi. Mi-e frica si sunt paranoica. Beau ceai, cateodata.

Da. Iepurele de martie. Asta-s eu si asa o sa raman. Eu, cu primele mele impresii, prieteni care aduc a Palarieri si cate o Alice ratacita prin viata.


10 Comments on “Iepurele de Martie”

 1. 1 Margeluta said at 9:56 pm on March 12th, 2010:

  Si eu sunt Iepurele de Martie numarul 2…trebuie sa mai gasim o Alice, si o Regina turbata si un Palarier Nebun…si sa intregim povestea….:)

 2. 2 sunkissed said at 12:25 pm on March 15th, 2010:

  daca ne uitam cu atentie in jur, sigur ii gasim :)

 3. 3 ipo said at 12:00 pm on March 16th, 2010:

  Subscriu la intalniri cu oameni necunoscturi! E mult mai simplu sa scrii comentarii pe Facebook, twitter, bloguri, decat sa te intalnesti cu cineva irl. Si, uite asa, ne desocializam complet!

 4. 4 Sunkissed said at 12:06 pm on March 16th, 2010:

  da, e mai simplu. de-aia ne si place sa citim bloguri, sa lasam comentarii, sa ne uitam la profile de feisbuc si asa mai departe. e un soi de voyeurism pe care nimeni nu-l poate controla. din moment ce esti online, stii ca esti privit, dar nu stii de cine si cat. la randul tau, si tu privesti pe altii.
  cat despre irl, eu cred ca “real life” e asa cum ti-o definesti tu. dat fiind ca traiesc din cuvinte si imi place sa citesc, dat fiind ca eu una sunt asa cum scriu… deseori tind sa cred ca “real life” sunt si blogurile astea.
  nu cred ca-i bine. de asta ma straduiesc, cu toata paranoia mea, sa ies si in lumea aia cu baruri si copaci :D

 5. 5 ipo said at 1:04 pm on March 16th, 2010:

  Online nu e decat semi-irl. Pentru ca online nu o sa trebuiasca niciodata sa-ti sustin privirea cand avem o discutie mai dificila sau o sa pot oricand sa nu mai raspund la o disputa pe un blog. Fata in fata e mult mai greu.

 6. 6 sunkissed said at 1:08 pm on March 16th, 2010:

  drept. eu de obicei incerc cat pot sa evit disputele. chiar si cand am dreptate

 7. 7 ipo said at 1:38 pm on March 16th, 2010:

  [offtopic] se intampla lucruri ciudate cu comentariile, scrie ca ar fi 6, cand colo eu nu vad decat 4 :)

 8. 8 sunkissed said at 1:41 pm on March 16th, 2010:

  nu stiu care e faza, mi s-a mai intamplat si mie

 9. 9 ipo said at 1:58 pm on March 16th, 2010:

  Eu am rezolvat curatand cache-ul si cookie-urile de la browser.

 10. 10 sunkissed said at 6:13 pm on March 18th, 2010:

  hm, da – uneori, cea mai buna solutie e si cea mai simpla :)


Leave a Reply