Luck of the irish

Posted: March 17th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

De la o vreme, mi se intampla niste lucruri ciudate. Traiesc de doua ori. Visez mai mereu ce o sa fac a doua zi. In mare, e drept, pentru ca n-ai de unde sti exact cum o sa fie o zi. Sau, daca stii,e nasol. In fine. Visez cum ma trezesc, ma spal pe dinti, plec la munca, visez drumul cu troleul si oamenii de la munca, visez chiar ca muncesc, ca mananc de pranz, ca vin acasa. Ma trezesc ostenita si deosebit de frustrata de faptul ca trebuie sa fac toate astea din nou. E ca si cum traiesc intr-o zi cat altii in doua, cu mica diferenta ca traiesc aceleasi lucruri. Nu ca-i aiurea?

E ca si cum realitatea face misto de mine si-mi spune ca uite, nu pot scapa de ea nici in vis. Ca nu-i chip pentru mine sa fug, oriunde as incerca sa fac asta. Sau poate sa fie ca visul face misto de mine si ia o pauza de la creaturi dubioase, case care se misca, imagini cum ca n-am cap si personaje cu melon. Nu stiu. Orice ar fi, e o infiltare in viata mea a unor forte pe care trebuie sa le resping, cu mantia fermecata, pentru a putea sa fiu din nou… nu stiu, ma pregatisem sa scriu ceva interesant aici, dar tastele n-au vrut sa curga.

E bine macar ca citesc “Bestiar”, in sensul in care de la “Monstri plini de speranta” lucrurile luasera o turnura inspre rau. Macar asa, pot sa fiu sigura ca ii asigur imaginatiei mele o zona de desfasurare propice.

Apropo de titlu. Mi-am amintit ca, o data, am reusit sa gasesc un trifoi cu patru foi. Cum credeam in explicatii magice si ma gandeam ca de acum o sa am lumea la picioare de norocoasa ce o sa fiu, am fost fericita, evident. Cateva zile mai tarziu, l-am pierdut.


2 Comments on “Luck of the irish”

  1. 1 ipo said at 12:45 pm on March 17th, 2010:

    Auleu, am ajuns ca pe vremea lui Ceausescu, sa ne bucuram cand gasim unt?!? :P

  2. 2 sunkissed said at 1:15 pm on March 17th, 2010:

    :)) typo


Leave a Reply