Vineri, 19 martie 2010

Posted: March 19th, 2010 | Author: | Filed under: If only | Tags: | 3 Comments »

Azi m-am trezit odihnita. M-am imbracat frumos, m-am dus la serviciu, nu am stat in trafic. La job, am ras cu colegii, m-am dus la magazin – mai mult la plimbare – dupa fructe si iaurt, cineva mi-a tinut usa cand am iesit si mi-a zambit. Paznicul la fel.

Azi e altfel. Aseara as fi vrut sa spun atat de multe, acasa, in liniste si in intuneric. Nu reuseam decat sa gandesc cuvintele, sa vad amintirile, nu sa le si verbalizez.

Cred ca azi e altfel pentru ca, desi pentru mine e cea mai grea zi de 7 ani incoace, pentru tine a fost ziua in care durerea a incetat. Si asta nu poate decat sa ma bucure. Celelalte zile, cele pline deĀ  – uite ca nici acum nu pot sa scriu. Toate chinurile tale, fizice si ale inimii, toate zilele acelea atat de grele – pentru ele ar trebui sa-mi para rau. Nu pentru ziua in care ele au incetat.

Asa ca de-asta sunt zambitoare azi. M-am imbracat frumos ca pentru un pranz cu tata. Aseara ma gandeam daca m-ai mai recunoaste, dupa atata timp. Ce prostie! Cand tocmai tu, dintre toti oamenii din jur, ai fi avut cele mai multe sanse sa ma intelegi cu adevarat.

Azi e soare afara, ca atunci. Mi-e greu, dar mi-e mai putin greu decat mi-ar fi fost daca zilele acelea ar fi continuat. Azi e soare si mi-e dor de tine, ca mai mereu. M-am imbracat pentru un pranz cu tata, dar o sa iau masa cu altcineva sau singura. In afara de asta, de lipsa asta, eu sper- desi nu am cum sa stiu – ca totul e bine intre noi. Simt deseori ca nu e, dar azi m-am trezit altfel. Mai bine.


3 Comments on “Vineri, 19 martie 2010”

 1. 1 Ciupercutza said at 10:09 pm on March 20th, 2010:

  Nu pot sa comentez nimic care sa rivalizeze cu frumusetea cuvintelor tale simple, dar care m-au facut sa lacrimez.
  Nu pot nici sa citesc fara sa scriu nimic (ca de obicei) :)

  Asa ca iti trimit o imbratisare virtuala!

 2. 2 Tomata cu scufita said at 10:49 am on March 22nd, 2010:

  Si eu am ramas cam speachless si nu stiu ce sa zic. E un text asa de frumos din care razbate atata sentiment… incat ma intristeaza. :(

 3. 3 sunkissed said at 4:09 pm on March 22nd, 2010:

  imi pare rau ca v-am intristat..mai sunt si zile din astea. multumesc pt imbratisare! :)


Leave a Reply