Luni si ma doare capul

Posted: March 22nd, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | 3 Comments »

Cum ar fi daca as avea mai multe capete in loc de unul singur? As fi mai desteapta? Mai draguta sau mai hidoasa? Mai inteleapta, mai vorbareata, mai tacuta, as visa mai mult sau mai putin? M-ar primi oamenii in cinema, in restaurant, in bar?

Cateodata as vrea sa am un cap de rezerva. Ca atunci cand faci pana, hop! Scoti cricul si te-ai rezolvat. Cand te doare capul, cand esti in alta parte cu mintea, cand nu poti gandi, ce te salveaza? N-ar fi bine sa ai un cap de schimb? Poate ca, asa, insuportabilul ar deveni iar suportabil si nurofenul ar fi amintire.

Ma doare capul de aseara, de cand m-am gandit ca sunt atatea fire nelegate in viata mea si in faptele ce, vorba aia, le-am infaptuit. Nu stiu daca e bine, zau de stiu daca e rau.

Ce stiu e ca azi e luni si pranz, soare si cald, eu scriu pentru a-mi castiga painea, ma doare capul si prin lumea asta mare calatoresc, ca fire de papadie, chestii din mine pe care le-am lasat pe la altii.


3 Comments on “Luni si ma doare capul”

 1. 1 Dojo said at 9:55 pm on March 22nd, 2010:

  Sa speram ca se va potoli durerea “desteptului”. Pe mine ma incearca o raceala, asa ca imi bazaie chestia aia dintre urechi. Iti doresc o saptamana insorita. Sa ma anunti daca se gasesc “bile” de rezerva, ca n-ar strica. :D

 2. 2 Margeluta said at 10:18 pm on March 22nd, 2010:

  Daca tu gasesti vreo solutie in chestiunea cu capul de rezerva, anunta-ma si pe mine! Ca sinuzita asta ma omoara! :(((

 3. 3 Sunkissed said at 9:49 am on March 23rd, 2010:

  Dojo, ai grija cu raceala aia, ca poate nu mai iesi din casa si nu ne mai arati poze cu zgarie-nori :D

  Margeluta, sinuzita e de groaza. sanatate multa!

  va tin la curent cu noutatile din lumea schimbatului de cap


Leave a Reply