Fetito, vino cu picioarele pe pamant.

Posted: March 24th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Cred ca asta mi-ar spune toti oamenii care ma cunosc daca ar sti ce e in capul meu, cu adevarat. Nu stiu daca stie cineva ce e in capul meu, cu adevarat. Nici macar eu nu cred ca stiu ce e in capul meu, cu adevarat. Nu cred ca vreau sa stiu; sunt lucruri la care nu prea ma gandesc asa de profund, doar le pipai marginile si mustacesc a mirare.

Dar cred ca e greu sa vii cu picioarele pe pamant atunci cand pamantul e plin de tot felul de intamplari stranii, de mix ciudat de sentimente si de oameni care nici ei nu prea mai inteleg ce vor de la viata. Un pamant in care mierea are alt gust de la borcan la borcan, in care Mani Neumann trece vesel si imbracat in verde printr-un pasaj vizavi de o cafenea in care niste tineri canta muzica irlandeza la o masa cu Guinness pe ea, in vreme de violonistul are o expresie impenetrabila, de parca ar rezolva ecuatii si n-ar canta chestii de bautura, un pamant in care taximetristul iti vorbeste de fetita lui, Andreea, si in care a doua zi la micul dejun se citeste, in mod foarte brutal si nepotrivit, Opus Pisdorum de Henry Miller.

Azi mi-au zambit oamenii, cel putin pana acum, dar maine de unde stiu ca mai am vreo sansa sa fie ceva normal in anormalul asta in care alti oamenii, ce naivi, mi-ar spune sa revin cu picioarele pe pamant?Leave a Reply