A sunkissed world

24 Mar, 2010

Fetito, vino cu picioarele pe pamant.

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Cred ca asta mi-ar spune toti oamenii care ma cunosc daca ar sti ce e in capul meu, cu adevarat. Nu stiu daca stie cineva ce e in capul meu, cu adevarat. Nici macar eu nu cred ca stiu ce e in capul meu, cu adevarat. Nu cred ca vreau sa stiu; sunt lucruri la care nu prea ma gandesc asa de profund, doar le pipai marginile si mustacesc a mirare.

Dar cred ca e greu sa vii cu picioarele pe pamant atunci cand pamantul e plin de tot felul de intamplari stranii, de mix ciudat de sentimente si de oameni care nici ei nu prea mai inteleg ce vor de la viata. Un pamant in care mierea are alt gust de la borcan la borcan, in care Mani Neumann trece vesel si imbracat in verde printr-un pasaj vizavi de o cafenea in care niste tineri canta muzica irlandeza la o masa cu Guinness pe ea, in vreme de violonistul are o expresie impenetrabila, de parca ar rezolva ecuatii si n-ar canta chestii de bautura, un pamant in care taximetristul iti vorbeste de fetita lui, Andreea, si in care a doua zi la micul dejun se citeste, in mod foarte brutal si nepotrivit, Opus Pisdorum de Henry Miller.

Azi mi-au zambit oamenii, cel putin pana acum, dar maine de unde stiu ca mai am vreo sansa sa fie ceva normal in anormalul asta in care alti oamenii, ce naivi, mi-ar spune sa revin cu picioarele pe pamant?

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Fetito, vino cu picioarele pe pamant."

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki