A sunkissed world

12 Apr, 2010

Trei zile.

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Am o dilema existentiala. Weekendurile  in care nu fac nimic ma obosesc la fel de tare de weekendurile cu tot felul de activitati. Asta pentru ca stau si cuget, ceea ce se lasa cu dureri de cap si somn prost.

Weekendul care tocmai s-a terminat a fost, din fericire, unul bun, in care am facut lucruri, toate frumoase si de care aveam nevoie. A debutat minunat in ziua de vineri, cand m-am imbracat si eu ca o domnisoara si nu ca un mic vagabond, cu un concert Replace si o lansare DoR # 2 si Caipiroska in Control.

Concertul Replace, formatie in lauda careia nu sunt deloc partinitoare pentru ca ii cunosc, a fost plina de efervescenta si elan tineresc. Cum era si firesc. DoR cred ca e misto, nu stiu, mi-am dat banii de revista pe Caipiroshka. Cum ii sta bine unei seri de vineri: clubareala si, in pauzele de dans, discutii serioase.

A continuat cu o sambata orientala de-a dreptul, cu cina la Capitan -  a meritat drumul pana acolo – si narghilea de pepene galben la Krishna Cafe, impreuna cu oameni pe care abia ce i-am cunoscut – haleluia, mai am sanse sociale. La Capitan (nu-mi dau seama daca e sau nu cu “el” in fata) doream sa merg de mult din pricina de pofta de mutabal, iar experienta culinara a fost grozava. Narghileaua s-a mutat la Krishna din pricina de autenticitate a locului cu mancare buna (n-aveau alcool, respectand specificul, iar noua, ca unor europeni ce se respecta, ne ardea limba dupa o bere rece). Social vorbind, sunt fericita ca nu sunt autista si mai am ce sa vorbesc cu oameni noi.

Duminica am fost la sala si, pentru ca aveam energie, am fost apoi si robotelul vesel care a facut ordine in contabilitatea proprie, in acte si in frigiderul care in curand va implini 100 de ani  si care insista sa prevesteasca o noua era glaciara cam o data la trei luni. Moment in care eu iau, in ordine, oala cu apa fierbinte, dalta si multe carpe si ma apuc sa neg sosirea erei glaciare.  Apoi am terminat de aranjat lucruri prin casa, m-a batut un gand sa calc rufe, dar mi-a trecut foarte repede, am gatit si, pe cale de consecinta, am mancat. Am trantit intr-o tava cartofi noi cu putin ulei si apa, am aruncat in sila tava in cuptor, la final am adaugat o mana buna de marar si usturoi verde si am mancat cu pofta pana cand stomacul dadea semnal de alarma. Langa aceasta minunatie, am mai avut o friptura de porc la tava cu sos de cimbru si tarhon si o salata de rosii, ceapa rosie si branza albastra. Si vin rosu. Na!

Apoi am obosit si, fiindca in casa a aparut un aparat electrocasnic nou, care, din nefericire pentru mine, nu e masina de spalat sau frigider, dar din fericire e mare si lucios, am stat si m-am uitat la el, dupa care am adormit ca un prunc pe Family Guy.

Azi e luni, s-a dus huzurul, am avut o mini sedinta si am accese de hei-rupism. Mda.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Trei zile."

1 | raluca

April 12th, 2010 at 3:28 pm

Avatar

Buna, stii pe cineva care vrea sa adopte niste catelusi? Am gasit 4, abandonati. Au 10 zile si sint draguti. Multumesc!

2 | sunkissed

April 12th, 2010 at 3:38 pm

Avatar

am sa intreb, dar nu garantez… eu stiu oameni care stau in chirii ( ca mine :( ) si nu prea au unde sa-i tina

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki