Sa sap o fantana

Posted: April 27th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | 2 Comments »

In ultimul timp m-am tot enervat. M-am enervat azi, cand am coborat la pranz sa mananc si am stat intr0un restaurant, la o masa, cam 10 minute si nu m-a bagat niciuna din cele 2 chelnerite care se ocupau de 3 mese in seama; ba chiar am asistat la o cearta domestica intre barman si o alta angajata. M-am enervat in Angst, cand, client fiind, paduri cutreierand si iaurt cumparand, am asistat la discutia unui angajat care punea painea in raft cu paznicul de acolo, cei doi barfind clientii care bagau bani in magazin si constatand ca tot acesti clienti sunt prosti rau pentru ca nu stiu cum se foloseste un cantar. M-am enervat in mall sambata, cand am dat peste cei mai inceti oameni din lume, din punct de vedere al proceselor de gandire  -bine, dar ce puteam si eu sa ma astept de la mall.

Si azi m-am enervat si pentru ca nu am reusit sa inteleg niste lucruri de le-am lucrat, ceea ce inseamna ca poate o sa le si refac, atunci cand am sa si inteleg despre ce e vorba.

Pai ce pot sa fac. Sa sap o fantana, sa plec din Bucuresti. Abia astept sa vina vineri si sa ma car – de data asta, intr-o cu totul alta directie fata de cea pe care o asteptam cu nerabdare de 1 mai. Marea mea trebuie sa astepte, dar nu e bai.

Sa sap o fantana, pe drum, sa-mi ostoiesc setea de verde, de carari, de oameni frumosi si de limonada fara griji.


2 Comments on “Sa sap o fantana”

  1. 1 Skandalouz said at 4:09 pm on April 28th, 2010:

    Am intrat si eu in clubul care nu mai merge la mare de 1 mai.

  2. 2 sunkissed said at 4:15 pm on April 28th, 2010:

    eu zic sa incepem alt grup, mai select si mai secret: cei care merg la mare DUPA 1 mai


Leave a Reply