Diving in, head on

Posted: April 29th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Una din putinele chestii pe care le-am invatat din experienta o puteam afla daca citeam un pic de “cultura de internet”. Anume ca totul e relativ. Da, totul chiar e relativ. De aceea, mi-e si greu sa imi dau seama cum dumnezeului omenirea a reusit sa progreseze. Mai mult datorita imaginatiei, e clar. Fara sa-si imagineze puncte stabile in trecut, viitor si ei insisi, oamenii ar fi disparut de mult din univers.

Si cum totul e relativ si cum sunt convinsa ca exista multe universuri paralele si tot blablaul asta existential care ma transforma intr-o gasca trista si incruntata… azi ma gandesc la altele. La punctele mele stabile. Cum ar fi ca maine o sa plec si o sa plec “acasa”, o sa fac poze la caini mici si cu capul mare si o sa beau o cafea in Atrium Cafe.

In rest, lucrurile sunt bune, nu ma mai impiedic in sireturi, am parte de intalniri planificate minunate si intalniri intamplatoare la fel de minunate, imi arat partea obscena pe bulevard si am reusit sa cad la pace cu anumite cuvinte. Vreau sa mananc inghetata si mi-e pofta sa am o geanta galbena si un calut, la fel de galben. Daca cu geanta s-ar putea rezolva, despre calut nu stiu ce sa spun…


2 Comments on “Diving in, head on”

  1. 1 Offshore said at 2:26 am on April 30th, 2010:

    de ce nu un unicorn? ca tot se poarta! :)

  2. 2 Sunkissed said at 9:38 am on April 30th, 2010:

    unicorni am tot avut… nu-s prea statornici, fug mereu


Leave a Reply