Little big planet

Posted: May 5th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | 2 Comments »

De cate ori am zis ca lumea asta e prea mica, nici nu mai tin minte. Cati oameni diferiti, aparent cu nimic sa-i lege unul de altul, stransi in pumn si amestecati bine de catre destin, soarta, spune-i cum vrei, si facuti sa tot dea unul de altul pe planeta asta atat de mare si, totusi, insuficienta pentru atatea respiratii, drame, intamplari si ghinioane.

Ma tot intreb cum de nu dam mai des de unii oameni cu care am avut o singura interactiune, si aia fericita si magica, o interactiune care a schimbat ceva in bine in noi. Dar cred ca e din cauza ca ii evitam, cumva, inconstient, pentru a nu strica frumosul.

Dar nu despre asta voiam sa vorbesc. Voiam sa vorbesc despre Little Big Planet, noul meu joc preferat. Aseara am stat ca un copil turbat, cu ochii tinta in ecran, sa ma joc cu un sac virtual (Sackboy). E un joc in care imaginatia face toata treaba, personajul tau e un om-sac pe care il personalizezi cum vrei (al meu avea casca de aviator si maieu si nadragi albi cu dungi rosii) si cu care faci tot soiul de chestii non-violente si amuzante.

Este unul din cele mai distractive lucruri pe care le-am descoperit in ultima vreme. Am renuntat sa ma mai uit la ultimul episod din seria 4 a serialului “Doctor Who” pentru el. Daca nu ma rapunea somnul, cred ca ma jucam chiar si acum. Si uite cum, cand e frumos si cald afara, eu mi-am descoperit pasiunea pentru jocuri. Ma rog, nu beau, nu fumez, macar asta sa fac si eu: sa ma joc cu Sackboy.


2 Comments on “Little big planet”

  1. 1 Skandalouz said at 11:25 am on May 5th, 2010:

    Link? Online? PS3? PC?

  2. 2 sunkissed said at 11:39 am on May 5th, 2010:

    cate intrebari pt o planeta asa de mica :D PS3, link: http://www.littlebigplanet.com/en-gb/


Leave a Reply