Hard Rock Cafe Bucuresti

Posted: May 13th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , | 4 Comments »

Am fost aseara la EuropaFest, la Jam Session, in Hard Rock Cafe. Toate bune, chiar foarte frumoase, am dat un tur full al localului, ceea ce nu facusem ultima oara. La Jam Session a fost dragut, am vazut si eu cum ia nastere muzica chiar sub ochii tai.

Enfin, ceea ce voiam sa subliniez e o chestie pe care nu stiu sa fi observat-o ultima data acolo, iar daca am observat-o, sa-mi fie rusine ca n-am zis nimic. Pe peretele dedicat Pink Floyd, troneaza minunata chitara a lui David Gilmour. Numai ca sub ea nu scrie asta. Scrie David Gilmore. Ceea ce e alta mancare de peste, alta muzica si cu totul alt nene, un nene care canta jazz.

Intrebarea e: e sau nu chitara lui David Gilmour de la Pink Floyd? Daca da, de ce e scris numele gresit, numele unuia dintre cei care au facut istorie? Daca nu e, de ce naiba sta chitara aia acolo, pe peretele Pink Floyd? E un fel de Adibas, asa?

Ma scuzati, va rog, pentru mica revolta, dar cum se intampla ca David Gilmour sa fie unul dintre oamenii mei preferati de pe planeta asta si cred ca si de pe altele, chiar m-a afectat chestia asta, pentru ca daca e o greseala, nu-mi vine sa cred ca romanismele noastre au facut ca aceasta greseala sa dainuie inca de la deschiderea acestui local in Bucuresti si pana acum. Adica doi ani. Ceea ce mi se pare mult.

E (aproape) ca si cum ma apuc sa deschid o librarie cu memorabilia de la scriitori si pun pana lui Shakespeare intr-o vitrina, sub care scriu Sheksper.

Uite aici poza cu chitara impricinata, am luat poza de aici.

Later edit: am dat un mail la HRC Bucuresti si mi s-a si raspuns, in vreo cateva ore, cum ca se asteapta o noua placuta cu numele scris corect. Foarte dragut.

Cu ocazia asta, vreau sa mai subliniez inca o data ca daca nu facem niciodata nimic, decat sa ne plangem pe bloguri sau la prieteni, nu putem avea pretentia ca lucrurile sa se imbunatateasca in jurul nostru. Am impresia ca prea multa lume confunda feedback-ul cu ceva negativ. Nu spui nimic despre un serviciu oamenilor care ti l-au oferit decat daca e foarte nasol si doar pe un ton irascibil si nervos. Nu, se poate si sa fii politicos, sa ii intrebi de ce e asa si nu altfel (adica “de ce e scris gresit numele lui Gilmour” versus “nesimtitilor care sunteti! huuooo!”).

Ieri am avut o problema cu un colet care, in loc sa fie trimis la adresa de livrare, a fost trimis la adresa de facturare. In loc sa ma apuc sa-i balacaresc in public pe oameni, ca oameni sunt si stiu cum e sa gresesti o adresa, le-am dat un mail cum ca nu am cum sa ridic pachetul, dat fiind ca bla bla (recunosc ca initial m-am enervat maxim, dar mii-a trecut; ma enervasem pentru ca chiar imi doream pachetul ala). Azi dimineata la ora 9 m-au sunat sa ma intrebe cum rezolvam.

Ideea generala e: poate ca e un lucru marunt ca e scris gresit un nume, poate ca nu. Ideea e ca, daca te enerveaza, nu te plange aiurea pe garduri sau in tramvai, intreaba si tu de ce si ce se face in privinta asta de catre cei responsabili.

A, daca dupa acest lucru primesti un raspuns nepoliticos sau nu primesti unul deloc, te poti apuca sa-i balacaresti pe garduri.

Admir faptul ca cei de la HRC mi-au raspuns; in continuare mi se pare ca dureaza de mult timp greseala respectiva. Insa e de admirat ca cineva acolo sta si da reply la mailuri. Ajung sa cred, in conditiile in care esti tratat, client fiind, in anumite locuri, ca e mare lucru cand se intampla asa ceva.


4 Comments on “Hard Rock Cafe Bucuresti”

 1. 1 unGreu said at 12:16 pm on May 13th, 2010:

  tare, probabil dupa cateva pahare nu sesizeaza nimeni

 2. 2 sunkissed said at 12:28 pm on May 13th, 2010:

  da, corect, bausem doar o bere cand am vazut

 3. 3 Ina said at 10:59 pm on May 13th, 2010:

  Ar trebui sa existe mai multi oameni ca tine acasa!

 4. 4 sunkissed said at 10:30 am on May 14th, 2010:

  sper ca mai prompti ca mine, ca eu ma prind greu de unele lucruri :)


Leave a Reply