Weekend alert

Posted: May 14th, 2010 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | Tags: , , , | 4 Comments »

A venit weekendul si eu sunt mandra de asta. Am citit saptamanile trecute Benito Cereno, de Herman Mellvile si Toate familiile sunt psihotice, de Douglas Coupland. Mai am de citit Ce spune Molero, de Dinis Machado, dupa care ma pot duce linisita sa-mi cumpar alte carti sau sa-mi iau carti din bibiloteca de acasa.

Duminica e AC/DC, la care cu onor ma prezint. Saptamana viitoare se achizitioneaza bilete la Aerosmith si bineinteles Bob Dylan, la care cu mai mare onor ma prezint.  M-am decis sa fac act de prezenta si la Rammstein, dar mai discret asa, pentru ca nu mai am plete.

Nu stiu daca stiti, dar in iunie avem concert Buika, pe 23 iunie. Daca mai raman finante si chef, cu siguranta ca am sa merg, pentru ca e una din cele mai interesante voci pe care le-am descoperit in ultimul timp.

In rest, inca nu stiu ce fac cu timpul meu. Am inceput sa fac multe multe chestii, sa merg in multe multe locuri, de cand m-am scuturat de iarna si de frig. Cred ca functionez ca un urs si am nevoie de perioade lungi de inactivitate. De cand m-am trezit din frig, am inceput sa ies cu oameni, unii noi, altii vechi, sa pierd vremea in plimbari, pe la targuri, concerte, evenimente diverse. Desi uneori observ ca trebuie sa ma lupt cu ursul din interior pentru asta. Ursul isi cere somnul si zacutul regulamentar in pat, dar nu e bai: luni, pe 24 mai, e zi libera. Deja imi fac planuri de nimic pentru ziua aia.

Imi mai fac planuri, dar se pare ca se pliaza ca niste foi imaginare trase de toate vanturile in toate directiile. Dat fiind ca inca nu m-am invatat sa nu-mi fac planuri pentru partile interne si secrete ale sufletului meu, inca mi se pare ciudat cand ceva o ia la vale, ceva se schimba sau o dispozitie noua apare. Poate o sa ma invat si cu asta, asa cum am invatat caligrafie cand eram mai mica si mi se parea ciudat ca din bete si bastonase iese ceva care poate sa denumeasca un lucru.


4 Comments on “Weekend alert”

 1. 1 Lu said at 12:58 pm on May 18th, 2010:

  in iunie Aerosmith si in august se anunta Korn la peninsula :D. Ce vara… plus Metallica reloaded :D (si poate fara ploaie)

 2. 2 sunkissed said at 2:08 pm on May 18th, 2010:

  haha, da, asta e sansa noastra nr. 2, sa nu ploua si sa putem da si noi din cap cum trebuie :)

 3. 3 Lu said at 2:18 pm on May 18th, 2010:

  cat de mult imi doream in liceu sa merg la un concert Korn. recuperez acum. si sper sa recuperez si ploaia de la Metallica ;)

 4. 4 sunkissed said at 2:33 pm on May 18th, 2010:

  stiu ca-ti doreai si sper sa fie pe masura asteptarilor :) eu nu cred ca ajung, dar nah, ajung la multe altele in schimb


Leave a Reply