Baby, bring it on

Posted: May 19th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

E miercuri, in tara sunt proteste. In Silvia s-a cuibarit o raceala de zile mari. In plus, s-a cuibarit o nepasare aproape bolnavicioasa, o stare de lehamite de care nu-mi era dor.

Cred ca boala, chiar si o banala raceala, ne face mai introspectivi si mai aplecati inspre noi. Asa, ajungi sa-ti curga nasul miercurea in troleu si sa-ti fie dor de chestii pe care nici macar nu le-ai trait, sa te gandesti la evenimente care n-au fost sau, de ce nu, sa mai crosetezi o scenarita.

Am impresia ca intr-adevar am ajuns sa am un al saselea simt. Intuitie, oare? Oricum, un al saselea simt pe care dintotdeauna am incercat sa mi-l anihilez, pentru ca voiam sa ma adaptez normelor sociale astfel incat sa-mi fie bine, dar si pentru ca am plecat intotdeauna de la premisa nevinovatiei, fata de orice om si de orice situatie.

Insa de la un timp luptele astea sunt prea dese, luptele intre intuitii si normele sociale in care am fost invatati sa ne incredem. Sunt atat de dese, incat mi-e teama ca o sa dau in extrema cealalta, cea in care sunt prea taioasa si prea dintr-o bucata pentru ca oamenii sa poata suporta trecerea brusca dintre cele doua personalitati ale mele. In plus, am impresia si ca nu ma cunosc deloc, ei, oamenii astia in care am investit. Timpul trece si simt, din ce in ce mai rar, ca obtin ceva. Mai degraba ca pierd.

Poate sunt anosta cu toate chestiile pe care le povestesc, pe care le simt, pe care le traiesc. Insa nu mai vreau sa cred, ca toanta, in lucruri simple cand ele nu sunt asa. Bring it on, am ajuns sa fiu mai tare decat credeam, mai tare de cap, adica. Bring it on, orice ar fi. Deseori uit ca sunt lucruri mult mai importante si mai implacabile ca niste nimicuri care imi fac riduri pe frunte, din cauza ca ma incrunt a mirare prea mult.

Ah, vine vara. Mereu se schimba lucruri cand vine vara.Leave a Reply