A sunkissed world

19 May, 2010

Baby, bring it on

Posted by: sunkissed In: La naiba!

E miercuri, in tara sunt proteste. In Silvia s-a cuibarit o raceala de zile mari. In plus, s-a cuibarit o nepasare aproape bolnavicioasa, o stare de lehamite de care nu-mi era dor.

Cred ca boala, chiar si o banala raceala, ne face mai introspectivi si mai aplecati inspre noi. Asa, ajungi sa-ti curga nasul miercurea in troleu si sa-ti fie dor de chestii pe care nici macar nu le-ai trait, sa te gandesti la evenimente care n-au fost sau, de ce nu, sa mai crosetezi o scenarita.

Am impresia ca intr-adevar am ajuns sa am un al saselea simt. Intuitie, oare? Oricum, un al saselea simt pe care dintotdeauna am incercat sa mi-l anihilez, pentru ca voiam sa ma adaptez normelor sociale astfel incat sa-mi fie bine, dar si pentru ca am plecat intotdeauna de la premisa nevinovatiei, fata de orice om si de orice situatie.

Insa de la un timp luptele astea sunt prea dese, luptele intre intuitii si normele sociale in care am fost invatati sa ne incredem. Sunt atat de dese, incat mi-e teama ca o sa dau in extrema cealalta, cea in care sunt prea taioasa si prea dintr-o bucata pentru ca oamenii sa poata suporta trecerea brusca dintre cele doua personalitati ale mele. In plus, am impresia si ca nu ma cunosc deloc, ei, oamenii astia in care am investit. Timpul trece si simt, din ce in ce mai rar, ca obtin ceva. Mai degraba ca pierd.

Poate sunt anosta cu toate chestiile pe care le povestesc, pe care le simt, pe care le traiesc. Insa nu mai vreau sa cred, ca toanta, in lucruri simple cand ele nu sunt asa. Bring it on, am ajuns sa fiu mai tare decat credeam, mai tare de cap, adica. Bring it on, orice ar fi. Deseori uit ca sunt lucruri mult mai importante si mai implacabile ca niste nimicuri care imi fac riduri pe frunte, din cauza ca ma incrunt a mirare prea mult.

Ah, vine vara. Mereu se schimba lucruri cand vine vara.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Baby, bring it on"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki