Stresul dauneaza sanatatii

Posted: May 21st, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 3 Comments »

Azi s-a scurs prea repede, pentru o zi libera. Am decis sa stau acasa si sa ma ocup putin si de mine, in sensul in care m-am dus la dermatolog pentru o problema mai veche cu care o sa ma tot lupt, fara sanse de izbanda, adica nu se vindeca niciodata, doar se amelioreaza. Si se amelioreaza cu chestii scumpe.

In sa ceea ce nu stim e ca stresul poate sa fie atat de daunator. Ca sa nu mai am probleme – in fine, asa de mari, ar trebui sa traiesc, se pare, intr-o bula. E ca si cum supararile, tristetile, grijile sau furiile mele se vad pe pielea mea, la propriu. Ma gandesc ca nu stiu daca exista vreo posibilitate de a face in asa fel incat sa ma ocoleasca toate. Decat, poate, sa uit sa fiu eu. Nicio crema, unguent sau pastila poate sa ma ajute in privinta asta.

Sta sa ploua de cateva zile. Mi-e teama ca nu o sa ploua cu chiftele si nici cu vara. Sper doar sa nu ploua pe unde o sa fiu eu, sper sa ma ocoleasca drumurile proaste, gropile ori noroiul. Sper sa ajung, vorba ceea, zen.


3 Comments on “Stresul dauneaza sanatatii”

 1. 1 Sunshine said at 4:32 pm on May 24th, 2010:

  Uite nu mai plouă azi. Şi nici ieri nu a plouat?Cum ar fi ca mie care am nick-ul Sunshine, sau ţie cu Sunkissed să ne placă ploaia? Neeee, facem firma de râs!

 2. 2 sunkissed said at 5:31 pm on May 24th, 2010:

  Uneori imi place ploaia, dar numai cand stiu ca iese soarele dupa ea si mai ales cand stiu ca nu trebuie sa ies nicaieri, doar sa stau in casa si sa aud cum ploua. Mi-am luat o umbrela noua acum, sa am un aliat :D

 3. 3 Armand Haraidun said at 8:36 am on May 27th, 2010:

  Nu exista stress. Exista doar atitudinea noastra fata de acesta.

  Think about that ;)


Leave a Reply