How does it feel?

Posted: June 3rd, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | 5 Comments »

Dylan n-a avut niciun raspuns. Doar intrebari. How does it feel, to be on your own? A avut doar intrebari si o umbra gigant, o palarie si o muzicuta. Si istoria muzicii in spatele sau neobosit, de om care nu vorbeste cu publicul.

Asteptarile pe care le avem de la oameni sunt de multe ori sursa nefericirii noastre. Cel mai bine ne iese treaba sa fim fara asteptari. Sa privim si umbra, daca ni se arata. Sa ne placa si muzicuta. Si, pentru numele oricarui zeu, sa dansam, sa ne bucuram, sa ne exteriorizam. Ca de-aia avem membre, sa le aruncam in aer.

Cred insa ca multi n-au putut lasa bagajul cu asteptari, vanari de vant si adaposturi de furtuna acasa. Umbra lui Dylan i-a mahnit pe ei.

Pe mine m-a facut sa-i multumesc omului cu palarie.


5 Comments on “How does it feel?”

 1. 1 krossfire said at 4:49 pm on June 3rd, 2010:

  Acum depinde. Dylan a fost fain, cu sau fara asteptari. Putea iesi si un dezastru, o marmelada sinistra in genul Yann Tiersen dar n-a fost cazul, nici pe departe :)

 2. 2 sunkissed said at 5:05 pm on June 3rd, 2010:

  la yann n-am fost, dar am auzit ca trebuie sa fiu fericita. nici la cohen n-am fost, iar de data asta am auzit ca trebuie sa fiu trista :)

 3. 3 krossfire said at 8:02 pm on June 3rd, 2010:

  Yann a bagat doar materiale de pe ultimul album, un rebut muzical dupa multi. Mai nasol a fost interpretarea minunilor alora live…teorrizanta, sintetizatoare, chitare electrice pe care nu le stapanea, instrumente cu reverb…brr, doar Sur le Fils a fost ce-a fost.

 4. 4 bhuttu said at 9:22 pm on June 3rd, 2010:

  Minunat ai scris. Ma bucur cand vad oameni care INTELEG. Pentru sufletele astea e muzica lui Dylan.

 5. 5 sunkissed said at 10:46 pm on June 3rd, 2010:

  krossfire, horror ce spui tu. e groaznic cand ase intampla asa cu un concert pe care abia astepti sa-l auzi.
  bhuttu, multumesc :)


Leave a Reply