A sunkissed world

07 Jun, 2010

Never empty inbox

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

In lumea asta informatizata in care traim, dramele se desfasoara pe Facebook, pe mail, pe blog si pe Twitter, intr-un ritm mult mai alert decat poate sa suporte un suflet care inca scrie cu penita inmuiata in cernala despre ale sale doruri. Totul se face si se desface, se intelege si nu se intelege, se explica si nu prea pe internet. Asadar, nu va goliti cutia postala, macar din cauza faptului ca sufletul nostru nu poate sa tina pasul si are nevoie sa i se reaminteasca, mereu si mereu, de ce asa si nu altfel.

Astfel, mi-am salvat anumite conversatii pe care nu vreau sa le uit, schimburi de mailuri pe care nu trebuie sa le uit, franturi de gand, franturi de scrieri, formulare de comanda care m-au bucurat in momentul acela. O mare parte din mine, in biti si scantei.

De asta imi place cand vine cate un weekend in care ma duc acasa si nu mai vad calculatoare, inboxuri, tastaturi. Vad numai verde si cainii mei frumosi, vad oameni care tin la mine, vad vecini carora nici ca le pasa de viata mea virtuala. Apoi vine duminica – ieri a venit duminica cu tot cu o cafea atat de dorita in gara – si incet-incet mi se conecteaza degetele si gandul la net.

E frumoasa vara asta, daca o privesti din profil. Iunie a fost blanda pana acum, mi-a adus prieteni in gara si Lupul de Stepa inapoi (cartea cea veche, la care atata tin).

Share this: Twitter | Facebook

8 Responses to "Never empty inbox"

1 | Sunshine

June 7th, 2010 at 1:04 pm

Avatar

scrii frumos. eşti sensibilă şi asta îmi place. ai un suflet cald. şi păstrezi amintirile…uneori ajută şi ele. unele dor, altele nu…:)
te pup

2 | sunkissed

June 7th, 2010 at 1:15 pm

Avatar

le pastrez, fir-ar sa fie, in toate formele posibile, si pe alea bune, si pe alea rele.

3 | Armand Haraidun

June 7th, 2010 at 3:21 pm

Avatar

Bine ai revenit in Bucuresti :) Sa vezi ce frumoasa va fi vara aici, la temperaturi de peste 35 de grade :) . Chiar si munca la servici va parea mai interesanta ….

Poate pui niste recenzii despre piesele de teatru vazute la Sibiu ;)

4 | sunkissed

June 7th, 2010 at 3:45 pm

Avatar

stiu cum e vara in bucuresti, doar stau aici de 6 ani :) iar la sibiu am fost acum o luna, la festivalul de teatru n-am ajuns

5 | Raz

June 7th, 2010 at 8:01 pm

Avatar

Buna! Deci… Bucuresti, Sibiu, caldura, tren si gara. Mai sunt cainii, persoanele iubite, sase ani… dar ma opresc la un lucru: lupul de stepa. Te referi la cartea de Hermann Hesse? Daca da, e foarte bine. Poate conversam mai mult prin alte mijloace, tot dintre cele… hm, digitale. :-)

P. S.: Da, nu mai am rabdare sa scriu folosind pixul/creionul si hartia de cand am ajuns cu mainile adancite in tastatura. E “lumea asta informatizata” in care traim.

6 | Sunkissed

June 7th, 2010 at 10:18 pm

Avatar

da, cartea.am o intreaga istorie cu ea :)

7 | Sunshine

June 8th, 2010 at 4:15 pm

Avatar

Dramma it s like Starbucks. It s everywhere.

8 | sunkissed

June 8th, 2010 at 5:58 pm

Avatar

:)) adevarat

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki