Cand trandafirii de mai se trec

Posted: June 9th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | 2 Comments »

Azi m-a lovit in plex faptul ca e vara. Exceptand semnele evidente, adica faptul ca transpir cat timp ma incalt dimineata (adica imi trag tenisii in picioare) si faptul ca mi-e din ce in ce mai cald in birou si in autobuz (adica inca nu mi-am scos bicla), abia azi mi-am dat seama ca e, intr-adevar, vara.

Cred ca pescarusii care batuie in Bucuresti aduc vara cu ei intr-o falfaire de aripi si bum, te trezesti ca ti-e pieptul plin de sare de mare si ca algele iti atarna din pantofi, ca e vara, e cald, ciresele sunt bune, toropeala e maxima, cheful de orice scade, dragostea se poarta seara, ca e mai racoare, parcurile se golesc brusc in jur de ora 1, cartile se inchid la jumate si se trag jaluzelele, in timp ce oamenii se roaga la zeul aerului conditionat.

E vara, au trecut si trandafirii de mai, nu stiu daca o sa reusesc sa am si dulceata de data asta, dar semnele sunt bune. E iunie si nu stiu ce sa zic despre luna asta mai mult decat sa constat, ca un disc stricat, ca e vara!


2 Comments on “Cand trandafirii de mai se trec”

  1. 1 Raz said at 8:39 pm on June 9th, 2010:

    In sfarsit, anotimpul meu preferat, desi anul acesta se anunta o vara goala, sau dezgolita, pentru mine, de dragostea ce ar trebui sa infloreasca.

    E doar prea cald si atat. Fir-ar.

  2. 2 sunkissed said at 10:22 am on June 10th, 2010:

    vara e imprevizibila. atata lucru am invatat si eu. pe propria piele. nu exista lotiuni pt asa ceva :)


Leave a Reply