Street Delivery

Posted: June 13th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Cam asta a fost la Street Delivery: iepuri roz proiectati pe cer. Plus inghetata de vanilie, mici nimicuri (mi-am cumparat un arici de pus in piept), coltul unde puteai calca pe iarba, extraordinar de multe biciclete, mult prea multe biciclete fara lumini, bere, oameni, Replace in concert, o masa, cocktail, hot dog, coltul verde unde puteai sa calci pe iarba, hipstereala si coolereala. De multe ori nu intelegeam nimic, dar ceea ce intelegeam, anume un sentiment permanent de vacanta, era glorios.

Alta chestie pe care n-am inteles-o la Street Delivery era absenta cosurilor de gunoi. Se vedea dorinta oamenilor de a mentine curatenia, prin faptul ca alea trei, cate erau in total, erau arhipline, dar asta nu inseamna ca nu poti pune, din loc in loc, cate o galetusa haios inscriptionata in care sa-si arunce si urbanul servetelul sau paharul de bere.

Mi-as dori sa fie mai mereu treaba asta. O strada fara de masini, doar cu oameni si inghetata si colturi verzi si mici nimicuri.  Chiar daca, pe alocuri, nu intelegi nimic.


4 Comments on “Street Delivery”

 1. 1 Tomata cu scufita said at 6:00 pm on June 13th, 2010:

  Ce tare seamana strada voastra cu a noastra, la Street Delivery. si nu ma refer la decor, ci pur si simplu la arhitectura. :P

  Apropos si eu mi-am luat ceva de pus in piept: un smiley face galben cu o fundita mov. :) Sa mai inveseleasca doliul…

 2. 2 Raz said at 10:22 pm on June 13th, 2010:

  Hipstereala? Coolereala? Sau poate sunt eu de pe alta planeta…

 3. 3 sunkissed said at 9:44 am on June 14th, 2010:

  raz,nu-s in DEX, daca la asta te referi. daca te referi la faptul ca mi s-a parut ca erau prezente acolo, chiar mi s-a parut.
  tomata, da, am vazut si eu poze de la voi de la street delivery si mi s-a parut ca seamana :D dar voi nu l-ati avut pe iepurila :P

 4. 4 valeria said at 8:18 am on June 15th, 2010:

  dap


Leave a Reply