In oglinda

Posted: June 25th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 3 Comments »

A inceput sa-mi creasca parul nepermis de mult. Nepermis de mult, pentru ca imi aminteste de niste perioade cand parul meu era prea lung, si tristetea mea la fel.

Am inca vanatai si julituri pe picioare. N-am mai intalnit picioare la fel de indaratnice ca ale mele. Intotdeauna mi s-au vindecat greu vanataile si zgarieturile, mult mai greu in comparatie cu alte persoane. Asa ca si acum ma uit la prima mea vanataie pe care mi-am facut-o cu roata de la bicicleta, proaspata ca in prima zi.

Azi mi s-a parut ca am bratele pufoase, ca niste nori pe care ai vrea sa dormi. Fireste ca e o iluzie- mi-am dat seama mai tarziu ca pufosenia nu se instaleaza dupa doar o saptamana de repaos fizic.

Si iar am cearcane. Singura perioada din viata mea in care nu am avut cearcane s-a intamplat fix acum 12 ani, eram in Germania si stiu ca m-am privit in oglinda si am ramas uimita de faptul ca nu mai aveam cercurile negre sub ochi. Acum am invatat ca sunt parte din mine, ca si ochelarii.

Uneori nu-mi place ce vad in oglinda, alteori m-as uita la mine non stop. Si sunt zile, ca asta, in care nu-mi pasa. O oglinda dinauntrul meu s-a spart si ma asteapta 7 ani de ghinion. Numai ca nu mai tin prea bine minte cand s-a spart oglinda.


3 Comments on “In oglinda”

 1. 1 Armand Haraidun said at 5:59 pm on June 25th, 2010:

  Clar, sunt cicluri de cate 12 ani in viata fiecaruia :))

 2. 2 Cristina said at 6:52 pm on June 26th, 2010:

  Fiecare are perioade in care se simte ciudat de bine sau aproape complexat.
  PS:Îţi exprimi draguţ sentimentele:)

 3. 3 sunkissed said at 11:36 am on June 28th, 2010:

  Armand, da, asa incep sa cred si eu :)
  Cristina, bine ai venit pe la mine :)


Leave a Reply