De ce nu merg lucrurile cum trebuie

Posted: June 30th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | No Comments »

Sunt multe motivele pentru care lucrurile merg cu spatele. Nu le stiu eu pe toate, nici nu vreau sa le stiu, pentru ca altfel as trai cu migrene constante si cu o stare permanenta de lesin. Dar cred ca unul din motivele pentru care lucrurile merg cu spatele este ca o firma de transport mobila mi-a cerut 300 de lei pentru 500 de metri de transportat mobila. Aproape ca am impresia ca mi-am gresit vocatia, pentru ca nu primesc atatia bani pentru doua ore de munca.

In fine, in viata lucrurile concrete au aproape intotdeauna o rezolvare ce, la final, poate parea fireasca, asa ca aleg sa nu-mi bat capul. As putea insa sa-mi bat capul cu neindemanarea mea eterna, care de data asta s-a facut vazuta cand am incercat si eu sa nu mai fiu asa de alba, in miez de vara (asta facand parte din planul meu de a aduce vara in prim plan) si m-am folosit cu incredere de autobronzant, numai ca… am uitat ca am glezne. Ca atare, am picioare bronzate si glezne ca laptele. Sa vezi si sa nu crezi.

Totul in ultima vreme mi se pare de ras, pana si faptul ca ieri am vrut si eu sa ma uit la meciurile din Cupa Mondiala si m-am uitat, numai ca sa vad cu pierd echipele mele preferate. Am si eu voie, ca diletant, la preferinte, nu?

Asa ca azi nu stiu ce sa fac. Sa rad, zice-se. Sa rad ca e finalul lunii, ceea ce echivaleaza cu durere in buzunar, sa rad ca uite cum merg treburile, sa rad ca nu m-am apucat de impachetat nimic, sa rad ca mi-e dor de mare, sa rad si sa tot rad. Printre atatea rasete, zau ca nu mai merita sa ma mir ca nu merg lucrurile cum trebuie.Leave a Reply