Dezbateri

Posted: July 5th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

M-am cam saturat de atata vorba. Dulce, rea, amara, povesti, certuri. Nu mai am chef. Imi trag patura metaforica peste cap si, tot in patul meu metaforic, unde ma var atunci cand imi e indeajuns sau chiar prea mult, invat din nou sa tac.

Intotdeauna am crezut ca e mai important sa gasesti oameni langa care sa poti sa taci, decat oameni langa care sa poti vorbi. Oricum vorbele au o capacitate incredibila de a trece printr-un proces radical de transformare de cand ies pe gura si pana cand ajung in urechi, intr-atat incat de multe ori, si in cele mai banale conversatii, stau sa ma intreb daca am auzit bine.

De asta si multe alte motive detest sa vorbesc la telefon. As prefera sa trimit scrisori. Sau sa tac.

Cu patura metaforica in cap, ma ascund. De mine si de visele mele, pe care deocamdata nu le mai povestesc, pentru ca cine stie ce se intelege.


2 Comments on “Dezbateri”

  1. 1 Ştefan Muşat said at 9:02 am on July 6th, 2010:

    Oamenii langa care poti tacea in liniste sunt pretiosi. Si rari. Si ar trebui sa ne fie prieteni. Atat de greu e sa taci si sa exprimi lucruri semnificative. Multora le e teama de liniste, se simt in nesiguranta si se plictisesc. Groaznic…Si cat detest trancaneala si agresiva palavrageala. M-am saturat de neputintele altora de a-si gestiona interiorul. Vreau un hamac si-un copac.

  2. 2 Sunkissed said at 9:35 am on July 6th, 2010:

    da! un hamac si un copac! asta ar trebui sa fie idealul multor oameni. nu-si dau seama ca i-ar face mai fericiti decat 1000 de cuvinte


Leave a Reply