You could drive a car through my head in five minutes

Posted: July 9th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Imi raman cantece in cap obsesiv, se fac puzzle cu fete de oameni care mi-au atins tot felul de parti ale sufletului, unele pe care nu le stiam.

Mai e putin si se face august si simt ceva ce nu-mi place. Simt o uscaciune, un gol, ceva pustiu, ceva gri, ceva ce nu ar trebui sa fie. Ma gandesc ca trebuie sa fac ceva; adica stiu ca trebuie sa fac ceva, insa metaforele m-au parasit si, fara ele, ma tem ca nu prea am imaginatie.

Ma tot gandesc la zicala aia, ai grija ce-ti doresti, pentru ca se poate indeplini. Uneori e falsa, alteori nu. Lumea e plina de contradictii, eu nu mai stiu sa scriu, toate stau stramb si nu stiu unde sa-mi tin cartile.

Toate grijile astea ma fac sa cred ca nu prea sunt facuta pentru a trai in concret. Am reusit sa pacalesc suspect de multa lume, dar ma intreb cat o sa mai tina. Cam cata vreme pana cand o sa arunc facturile la gunoi, o sa refuz sa mai dau telefoane, putin o sa-mi pasa ca stau in chirie si, in loc de a purta conversatii politicoase, o sa rad ca o nebuna de ticurile oamenilor.Leave a Reply