Sa ai pe cine sa te bazezi

Posted: July 13th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 2 Comments »

Daca ai pe cine sa te bazezi, toate lucrurile merg ca unse. Daca ai pe cine sa iubesti, viata e de 1000 de infinturi mai frumoasa. Si daca ai si un loc unde sa poti sa spui ca esti acasa, chiar daca locul ala e doar un fotoliu, poti spune ca ti-e bine.

Treaba e ca am alunecat de prea multe ori incat sa nu invat sa-mi tin echilibrul. Chiar si eu, de fapt, mai ales eu. M-a batut de prea multe ori vantul ca sa nu invat cum se sta in picioare. Mi s-a cojit de prea multe ori pielea de la soare ca sa nu invat sa stau la umbra.

Si totusi uneori, doar uneori, uit si alunec si cad in soare, unde as sta mult si bine. Daca n-as avea pe cine sa ma bazez.

Sunt momente in viata cand simti ca nu-ti mai trebuie nimic. Sau, daca iti trebuie, ca nu te intereseaza. Sunt aproape de un astfel de moment. Si totul e viu si frumos. Si cald. Si e asa de doi ani si ceva.


2 Comments on “Sa ai pe cine sa te bazezi”

  1. 1 Raz said at 3:43 pm on July 13th, 2010:

    Cel care il face pe sef sa rada… :-)
    Da, daca ai pe cineva pe care sa te bazezi, meriti sa iesi din casa cu orice risc. De cele mai multe ori, acea persoana esti chiar tu. Bazeaza-te pe tine.

  2. 2 sunkissed said at 3:45 pm on July 13th, 2010:

    In afara de mine, fireste :) Asa aiurita cum sunt, chiar am incredere in mine.


Leave a Reply