A sunkissed world

14 Jul, 2010

Nu cred in marti, 13

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Dar nu stiu inca ce sa spun de miercuri, 14.

Azi m-am trezit ca o floricica in noul apartament, unde, fie vorba intre noi, e haos, distrugere si multi, multi, dar foarte multi saci cu diverse, si am purces spre munca. In troleu, am realizat ca la birou nu mai e cafea, pentru ca nu mai e filtru de cafea, asa ca trebuie sa-mi cumpar. Dupa un drum interminabil, am ajuns la Backwerk, de unde imi iau eu cafea pentru ca e Lavazza si e buna si e 3 lei.

Am stat la coada vreo 20 de minute sa termine cei patru domni din fata mea sa se joace cu aparatul, mi-am luat cafeaua si sandvisul (bine, si un pain au chocolat) si am purces, ca o gazela, sa platesc, apoi sa-mi impachetez bunurile. Bineinteles ca nu am constientizat distantele si am dat cu mana – sau in cazul asta, cu copita – peste cafea, pe care am varsat-o pe: jos, sandale, alti doi oameni si, nu in ultimul rand, fusta mea crem. Crem! M-am furisat la baie, m-am spalat cat de cat, am iesit, m-am strecurat pe langa oamenii care strangeau dezastrul meu sa-mi iau sandvisul (bine, si un pain au chocolat) si am plecat la munca. Unde am vazut ca s-a cumparat filtru de cafea si cafea si s-a facut cafea.

Eu sunt convinsa ca s-a intamplat astfel nu pentru ca e miercuri, 14, ci pentru ca este 14 iulie, ceea ce stim cu totii ca inseamna ziua Frantei, si nu stiu cum se face, dar in fiecare an de ziua Frantei mi se intampla cate o mizerie. La propriu.

In rest, deocamdata toate sunt Bune. Cu B mare. Mai trebuie doar sa car inca 200 de saci si pungi in noul apartament, sa fac rost de un abonament la cablu TV si unul la internet, sa cumpar inca 200 de lucruri care imi Trebuie (cu T mare), sa aranjez cat de cat pe-acolo, sa montez aragazul si masina de spalat si sa fac rost de a doua cheie, pentru ca momentan e una singura.

Dar! Am eu pantofii pusi in cutii si in dulapul lor special? Am! Pai ce era sa fac si eu azi la 8 dimineata. Treburi Importante (cu I mare).

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Nu cred in marti, 13"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki