A sunkissed world

19 Jul, 2010

(Deci) eu as vrea

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Eu as vrea sa pot incepe o propozitie cu “deci” la misto fara sa mi se sara in cap cum ca nu stiu regulile elementare de exprimare in limba romana. As mai vrea sa stiu de ce am visat eu un Michael Jackson negru care lucra la noi in call center. As mai vrea sa stiu de ce e acceptabil sa te duci sa ceri sefului sa pleci mai devreme acasa pentru ca ti-e rau si nu e ok sa-i spui ca vrei sa pleci mai devreme acasa pentru ca ti-e somn. Somnul = boala. Oboseala cronica face mai mult rau decat o bere bauta in timpul programului, si totusi pari lenes daca spui ca ti-e prea somn sa muncesti. Nu, nu vreau sa plec mai devreme acasa – desi mi-e ataaaaaaaaaaat de somn, chiar nu vreau, pentru ca acasa sunt prea multe de facut. Haine de spalat, net de pus, cutii de organizat.

As mai vrea sa vina o data august, pentru ca o data cu dansul o sa plec si eu in lumea larga – si cel mai probabil o sa esuez pe o pjala, pe undeva. Si as mai vrea sa pot sa ma desprind sufleteste de multe haine pe care le mut din apartament in apartament, dar nu le scot in strada, pentru ca. Nu stiu exact de ce. Doar pentru ca. As mai vrea sa reusesc sa fiu lucida suficienta vreme cand ajung acasa diseara cat sa-mi pun calculatorul in functiune si sa-mi pun muzica pe iPod.

Dar dintre toate, cel mai mult mi-as dori sa vina august. Din motive expuse mai sus, pe care mi-e prea somn ca sa le mai si dezvolt.  Deci asa stau lucrurile.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "(Deci) eu as vrea"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki