(Deci) eu as vrea

Posted: July 19th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , , | No Comments »

Eu as vrea sa pot incepe o propozitie cu “deci” la misto fara sa mi se sara in cap cum ca nu stiu regulile elementare de exprimare in limba romana. As mai vrea sa stiu de ce am visat eu un Michael Jackson negru care lucra la noi in call center. As mai vrea sa stiu de ce e acceptabil sa te duci sa ceri sefului sa pleci mai devreme acasa pentru ca ti-e rau si nu e ok sa-i spui ca vrei sa pleci mai devreme acasa pentru ca ti-e somn. Somnul = boala. Oboseala cronica face mai mult rau decat o bere bauta in timpul programului, si totusi pari lenes daca spui ca ti-e prea somn sa muncesti. Nu, nu vreau sa plec mai devreme acasa – desi mi-e ataaaaaaaaaaat de somn, chiar nu vreau, pentru ca acasa sunt prea multe de facut. Haine de spalat, net de pus, cutii de organizat.

As mai vrea sa vina o data august, pentru ca o data cu dansul o sa plec si eu in lumea larga – si cel mai probabil o sa esuez pe o pjala, pe undeva. Si as mai vrea sa pot sa ma desprind sufleteste de multe haine pe care le mut din apartament in apartament, dar nu le scot in strada, pentru ca. Nu stiu exact de ce. Doar pentru ca. As mai vrea sa reusesc sa fiu lucida suficienta vreme cand ajung acasa diseara cat sa-mi pun calculatorul in functiune si sa-mi pun muzica pe iPod.

Dar dintre toate, cel mai mult mi-as dori sa vina august. Din motive expuse mai sus, pe care mi-e prea somn ca sa le mai si dezvolt.  Deci asa stau lucrurile.Leave a Reply