Despre sfinti

Posted: July 20th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , , | 4 Comments »

Cu totii am fost sfinti candva, in viata noastra. Intr-un moment sau altul, nu am gresit nimic, am incercat sa facem doar bine si, daca am primit rahat in schimb, cu siguranta nu a fost niciodata vina noastra. Numai universul, ceilalti oameni si ursii panda sunt de vina pentru tot ce ni s-a intamplat rau in viata. Noi am fost singurii care am pus umarul, singurii care ne-am luptat pentru ceva. Nereusitele noastre, pierderile si miturile daramate sunt, bineinteles, din cauza altora.

Si eu am fost sfanta. Si stiu oameni care si acum inca se cred sfinti. A nu-ti accepta partea de vina in anumite situatii este aproape de o boala. Pentru ca nu vei avea habar niciodata cum sa tratezi anumiti oameni si cum sa te descurci in anumite situatii. Vei astepta mereu si mereu de la univers, ceilalti oameni si ursii panda o rezolvare, iar daca nu vine, e exclusiv vina lor. Sunt unii sfinti care asa ajung sa traiasca, iar cand intr-un final isi dau seama, e prea tarziu sa mai renunte la sfintenie, pentru ca altfel nu se poate.

Azi sfant, maine drac, e clar ca n-am cum sa fiu o persoana stabila. Nici nu vreau. Dar as vrea sa gasesc un drum pe care sfintii si dracii sa fie intr-o proportie cat de cat egala.


4 Comments on “Despre sfinti”

 1. 1 ipo said at 10:38 am on July 21st, 2010:

  Nu exista sfinti, doar procente mai mici sau mai mari de draci.

 2. 2 sunkissed said at 4:45 pm on July 21st, 2010:

  pai nu exista. dar unii cred ca exista. si ca si ei sunt sfinti.

 3. 3 ipo said at 4:54 pm on July 21st, 2010:

  The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist. :)

 4. 4 sunkissed said at 6:04 pm on July 21st, 2010:

  :)


Leave a Reply