A venit vacanta!

Posted: July 30th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie | Tags: , , , , , , | 2 Comments »

A venit vacanta. Ma rog, vine peste vreo 3 ore, cand o sa plec de la munca pentru a ma mai intoarce peste doua saptamani. Dar in capul meu, vacanta, draga de ea, a venit de mult, si-a fluturat genele si m-a luat cu ea, in sensul in care mintea mea nu mai sta in loc, concentrandu-se la chestiile concrete din viata.

Sunt intr-o stare deloc excelenta pentru o vacanta. Rad si zambesc, dar inauntru ma incrunt, pentru ca nu prea imi plac multe lucruri si mai ales, nu-mi place ca nu reusesc sa scap de anumite tare pe care stiu ca le am si pe care le vad mai mari decat, probabil, sunt.

Ma enerveaza si ca nu am mai apucat sa citesc si sa scriu; nu stiu cum naiba am mereu timp sa ma plang de asta, la un frapuccino sau alta mizerie pe care mi-am jurat inainte ca n-o s-o beau, sau in momentele in care stau degeaba si desenez cu mintea pe peretii albi  – albi, mereu albi, atat de albi  – cai verzi.

S-ar putea sa fie chestiune de somn, mai exact de lipsa lui. Sau chestiune de “n-am vazut marea anul asta”. Mi-e dor de ea. Ma ajuta mai mult decat o discutie de suflet sau o cafea intre fete. Ma ajuta numai sa o vad acolo, sa-mi infig talpile in nisip si sa-mi strang genunchii la piept, sa ma simt mereu mai mica decat un fir de nisip, ma ajuta sa fiu batuta de vant, sa-mi intre praf in ochi si sa-mi curat glandele lacrimale. Sa fie noapte si sa vad luna deasupra ei. E o terapie de care, uite, n-am avut parte acum.

Daca as avea curajul sa fac experimentul asta, as sta fara mare un an. Sa vad cat de cinica si agresiva pot sa ajung. Dar nu am curaj.

Ceea ce ne trateaza ne defineste. Cafea si mare. Tristeti si somn. Vacanta.


2 Comments on “A venit vacanta!”

  1. 1 Ciupercutza said at 4:28 pm on July 30th, 2010:

    Pai vacanta frumoasa iti zic! Eu mai am de asteptat o saptamana pana la a mea. Cea mai lunga saptamana ever! :)
    Si dupa aia ma duc sa ma intalnesc si eu cu marea …

    Te pup.

  2. 2 sunkissed said at 4:29 pm on July 30th, 2010:

    vacanta frumoasa si tie! n-o sa te mint sa-ti spun ca saptamana pe care o mai ai de asteptat o sa treaca repede, pentru ca nu e adevarat :) vestea buna e ca trece, pana la urma


Leave a Reply