Maine, Venetia

Posted: August 3rd, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | 4 Comments »

Pentru o persoana care nu stie sa inoate, mi-am ales deosebit de bine locurile unde voi petrece vacanta. Prima data, Venetia, apoi, Sfantu Gheorghe – Delta Dunarii.

Maine dimineata o sa fiu in avion spre orasul de care m-am indragostit prin corespondenta, orasul de care m-am amorezat prin povestirile altora si prin mila Internetului, orasul care inca imi da impresia ca nu exista, ca nu are cum sa existe un asemenea loc, unde nu se aud masini si unde Renasterea e inca la ea acasa.

Simt, intr-un mod ciudat, ca mi-e dor de Venetia. Ca am mai fost acolo si acum trebuie sa ma grabesc sa mai ajung o data, in orasul-poveste, simt ca va trebui sa ma rog de el sa-mi acorde si mie un ragaz, sa intru si eu in povestea lui.

Am sa ma intorc cu un an mai in varsta si, ca sa uit de asta, am sa zac pe plaja, in Delta. Mai un peste, mai un film – caci prind si Anonimul.

Ma duc, deci, sa fac ce-mi place mie sa fac: bagaj.


4 Comments on “Maine, Venetia”

 1. 1 Tomata cu scufita said at 8:09 pm on August 3rd, 2010:

  ooooo, mi se face din nou dor de Venetia. Abia astept sa vad pozele si sa revad locurile alea… sunt curioasa cum arata vara. :)

 2. 2 sunkissed said at 8:26 pm on August 3rd, 2010:

  abia astept sa-l vad :) poze curand.

 3. 3 ipo said at 11:00 am on August 4th, 2010:

  Eu asa simteam despre Paris inainte sa plec, de parca m-as fi intors intr-un loc in care mai fusesem. Si culmea, chiar si cand am ajuns acolo prima oara, am avut un sentiment de familiaritate, era parca ce ar fi putut si Bucurestiul sa fie, pastrand proportiile. Si, culmea, m-am mai intors de doua ori! :)

 4. 4 sunkissed said at 12:59 am on August 8th, 2010:

  ah, paris :) alta poveste pe care o vreau si eu scrisa. curand! (cred ca si eu o sa ma intorc in venetia)


Leave a Reply