Nectarina sau Ce-am facut azi

Posted: August 18th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , , , | 2 Comments »

Azi mi-am luat o nectarina. Portocalie, zemoasa si amuzanta, ca toate nectarinele si ca toate zilele de vara in care ploua putin la pranz, cat sa se racoreasca orasul. Am incercat sa o mananc ca o domnisoara care munceste, in fata laptopului, facandu-mi de lucru pe taste cu mana dreapta, in timp ce cu stanga tineam cu grija mica mea bucurie.

Dar la un moment dat n-am mai rezistat si m-am dus in baie. M-am incuiat acolo si am mancat nectarina cum stiu eu mai bine si cum, de altfel, ii si sta bine acestui fruct: in graba, hulpav, cu zgomot, aproape inghitind bucati mari de fruct, lasand sucul din fructa sa se scurga pe barbie, pe gat, pe maini. In 2 minute am terminat si m-am simtit un om mai bun.

Acum ma lupt cu tantarii din birou, ceea ce ma face sa ma simt ca la mare, numai ca intr-un birou din care nu pot sa ies sa alerg pe plaja.

Azi noapte m-am plimbat cu bicicleta prin oras si de nespuse ori mi s-a parut ca miroase deja a toamna. E cald, arsita chiar, dar deja diminetile si noptile miros a anotimpul care ma face sa-mi iau campii plini de frunze uscate, sa mi-i bag in buzunar si sa-i strang tare in pumn ori de cate ori ma va izbi tristetea cum ca nu mai am nectarine proaspete.


2 Comments on “Nectarina sau Ce-am facut azi”

  1. 1 ipo said at 10:44 am on August 19th, 2010:

    Tantarii au venit la sucl de nectarina de pe tine! :P

  2. 2 Sunkissed said at 10:44 am on August 19th, 2010:

    ntz, erau deja in birou inainte de operatiunea nectarina :)


Leave a Reply