Nu mai am starea de joi

Posted: August 19th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Joia era ziua mea de stare, de cele mai multe ori. Ziua in care uitam si de luni, si de marti, miercuri era undeva in umbra si ma gandeam doar la ale mele, ale mele lucruri pe care sa le fac sambata si duminica si mai ales la lucrurile pe care le pot face pentru ca sambata si duminica sa fie in fiecare zi.

Azi nu prea e joi, n-am starea de joi, au scos-o din mine zilele trecute, toate pline, revelatiile avute cu oameni care nu se cunosc, dar mi-au spus aproape aceleasi lucruri, in esenta lor, oamenii la care ma gandesc atat, dat atat de mult, desi n-am mai vorbit cu ei de mult, pantofii care ma bat atat de tare incat 1. jur sa cumpar numai tenisi, asa sa ma ajute cel de sus si 2. nu vreau sa ma duc la baie, de frica sa nu las o dara sangeranda in urma mea.

Joi nu stie sa mai fie nici ea buna cu mine, m-a trezit in ciocanelile insistente ale mesterilor din bloc si nu mi-a pregatit cafeaua, nu mi-a dat chef sa ascult muzica si nu m-a tinut de mana cat timp am constatat cata treaba am, de fapt.

Si toate astea in timp ce as pleca la mare, sa ma numar inca o data. Poate de data asta imi da cu virgula.Leave a Reply