Azi imi place

Posted: September 9th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , , , , , | No Comments »

Ca sa luptam vitejeste cu vremea de afara, care prevesteste depresii de toamna fara sfarsit si plans in perna cum ca “de ce eu”, ca sa nu mai bag in seama faptul ca oja de pe unghiile mele s-a facut intr-un hal in care n-ar trebui sa se faca o oja aplicata cu o seara inainte, si nici faptul ca nu reusesc sa inteleg mai nimic din cartea lui Hemingway pe care o am in geanta de ieri (Across the River and Into the Trees, achizitionata din frumoasa Venetie), am zis ca azi o sa ma gandesc putin la ce imi place.

Trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva timp, dat fiind ca ziua asta sinistra nu-mi place deloc pana acum. Totul e gri, vantul bate, munca este si multe altele, care daca ar fi scrise aici i-ar uimi pe unii, oripila pe altii, speria cateva persoane si da dureri de cap unora mai importante.

Dar m-a ajutat faptul ca am mancat mousse de chocolat la pranz, asa, courtesy of my boss, ca de ce sa nu ne insenimam ziua cu niste placeri vinovate. Si am mancat si a fost bine.

Imi place si ca am reusit sa discut cu cineva cu care nu mai vorbisem cam de multisor, desi ne vedem zilnic. Si ma bucur pentru ca vorbim lucruri destul de frumoase despre locuri si mai frumoase.

Imi place ca mi-am gasit semnul de carte cumparat tot din frumoasa Venetie, care ma face sa rad si sa ma gandesc cu drag la toate cartile unde o sa fie strajer.

Imi mai place de mine, ca iar sunt amuzanta, aproape ca iau decizii in care cred pana la urmatorul semafor. Dar intervalul ala de timp in care cred, cred cu tarie mare de tot.Leave a Reply