La mine-n cap

Posted: September 10th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | 2 Comments »

Nu am cum sa descriu tot ce se afla la mine in cap, dat fiind ca ma limiteaza spatiul si timpul. Doar ca am incercat azi, iar, sa inteleg unele mecanisme si unele metode de a gandi lucrurile, doar pentru a constata ca nu exista explicatie.

Stiu ca teoretic ar putea sa existe o explicatie, dar practic, nu reusesc sa gasesc niciuna. Punct.

Vremea asta ma enerveaza maxim. Incerc foarte tare sa nu cad in capcana ganditului la timpul care trece, la schimbarea anotimpurilor si la alte lucruri care ma fac sa-mi rod unghiile, insa e tare greu sa faci asta cand vremea de afara pare desenata de Morticia Adams.

Asa ca ma gandesc la tot felul de frivolitati. Inchid capitolul “la mine-n cap”, pentru ca nu-mi place ce gasesc acolo, si-mi vad linistita de prostii. As juca un rummy, mi-as cumpara haine, as citi toate cele 3 carti incepute, as asculta muzica si-as pleca in excursii. Pam pam.  Sper sa nu ma prinda toamna de un picior, ca nu stiu cu ce o sa mai pot sa o mint.


2 Comments on “La mine-n cap”

  1. 1 Silvia said at 11:19 pm on September 10th, 2010:

    “As juca un rummy, mi-as cumpara haine, as citi toate cele 3 carti incepute, as asculta muzica si-as pleca in excursii. Pam pam. Sper sa nu ma prinda toamna de un picior, ca nu stiu cu ce o sa mai pot sa o mint.”

    Citeodata parca ma citesc pe mine. Pe linga faptul ca avem acelasi nume, azi s-a nimerit ca parte din ultimul paragraf sa se potriveasca pefect. Am jucat rummy in seara asta, am trei carti incepute la activ iar miine mi-am facut timp de shopping :).

    Toamna e o chestie nasoala intr-adevar.

  2. 2 sunkissed said at 10:35 am on September 11th, 2010:

    daca mai plecai si intr-o excursie, era creepy :))


Leave a Reply