Mi s-a spus

Posted: September 13th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Mie mi-au spus multe, multi oameni. Am auzit chestii pe care le-am uitat instant, la fel cum am auzit chestii pe care stiu bine ca n-o sa le uit niciodata. Am auzit lucruri despre mine, despre altii, despre altii care ii stiu pe unii si despre acesti unii.

Am auzit vorbe soptite, strigate, silabisite, manioase, tandre, planse, dragi si urate. Am auzit de toate, poate mai multe decat am spus.

Si ma intreb la ce oare ma ajuta ca am auzit atatea. Ori am uitat, ori n-o sa pot sa uit niciodata. Nu stiu. Sunt sigura ca lucrurile spuse la vremea lor au rostul lor, stiu sigur ca unele cuvinte nu pot fi folosite in anumite combinatii decat de anumiti oameni, stiu ca unele moduri de a rosti literele n-or sa se schimbe niciodata. Si cam atat stiu. In rest, nu stiu. Doar ma intreb.

La fel cum ma intreb de ce nu pot eu sa spun anumite chestii. De ce nu le pot verbaliza, desi 1. imi place sa ma exprim, poate prea mult si 2. stiu, imi dau seama fix cand ar trebui sa le zic de utilitatea lor imediata. Si nu e vorba de “cele doua cuvinte”. Imi e usor sa-mi exprim starile aflate intr-o limita sau alta. Cu chestiile din mijloc nu stau asa de bine, in ultimul timp.Leave a Reply