Despre zile de nastere si bucurii de toamna

Posted: September 27th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | No Comments »

Asa de mult imi place sa-i fac cuiva o surpriza! De cele mai multe ori, reusesc/nimeresc sa fac asta de ziua lor de nastere, as vrea sa pot mai des, dar ma bucur cand se intampla si asa.

Bucuriile mele s-au intetit toamna asta, poate tocmai pentru ca nu sunt ale mele. Am invatat, zilele astea care au trecut, ca nu e rau sa fii cumpatat, la fel cum nu e rau sa-ti vina sa mai dai, din cand in cand, cu cusma de pamant. Mi-am reamintit ca nu-ti trebuie multe ca sa faci un om sa zambeasca si, mai ales, nu-ti trebuie mai nimic sa te faci pe tine sa zambesti.

Mi-era dor sa topai vesela prin toamna, nu doar sa-mi tarai picioarele mai departe prin depresii de tot felul Mi-era dor sa fac boacane si sa rad de ele cateva ore mai tarziu, cum am facut azi, cand am plecat cu ambele chei de acasa in geanta si a trebuit sa ma intorc.

Si mai ales mi-era dor, trebuie sa recunosc, de vreme mohorata care se lasa imblanzita cu un ceai si o carte, cu o patura cu miros de acasa, cu achizitii neasteptate si deloc scumpe, cu ganduri care mai de care mai nastrusnice care se pun in aplicare.Leave a Reply