Cum trece timpul?!?

Posted: September 28th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Panica mare in SilviaLand. Mazarea nu merge cu cartofi prajti, cat de mult as vrea. Jaluzeaua de la geamul din bucatarie nu vrea sa stea locului. Chestii de facut sunt pe toate drumurile. Ajungi sa te uiti la ceas, sa vezi ca e 3 jumate si n-ai facut nimic. iti smulgi metaforic parul, pentru ca in realitate investesti in el si in tratamente scumpe si nu merita sa ramai fara el.

Oamenii vor, cer, te intreaba, iti dau chestii de care nu ai nevoie, iti trimit mailuri, pac, se mai deschide o fereastra de mess, telefonul nu mai suna, ca in cantec, si ce bine e! Cand suna, daca nu e un numar cunoscut, nu (mai) raspund; cine stie cate premii am pierdut cu aceasta ocazie.

Si chestia grava e ca nu am loc sa mai citesc in troleu, din ce in ce mai multi oameni ocupati au acelasi traseu cu mine, ma sufoca, ma lovesc, ba ieri o tanti mai ca ma impingea sa ma urc in autobuz. Oamenii isi permit sa fie intimi prea repede si prea fara perdea. Pe vremea mea… Pe vremea mea, in Pitesti city, se urca in fiecare zi Calea Bucuresti la picior si n-aveam probleme dubioase. Si aveam si picioare mai frumoase, fara sa dau bani la sala pentru asta.

Apropo de sala, finantele mele nu tin cu silueta, abia saptamana viitoare o sa fiu fericita ca am febra musculara. Si uite-asa (imaginati-va un semn larg cu bratele deschise) ma doare spatele de la stat pe scaun, ca nu mai am cuvinte.

Si pentru ca nu mai am cuvinte si nu mai am timp prea mult, n-o sa mai zic nimic, gata.Leave a Reply