A sunkissed world

28 Sep, 2010

Cum trece timpul?!?

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor|La naiba!

Panica mare in SilviaLand. Mazarea nu merge cu cartofi prajti, cat de mult as vrea. Jaluzeaua de la geamul din bucatarie nu vrea sa stea locului. Chestii de facut sunt pe toate drumurile. Ajungi sa te uiti la ceas, sa vezi ca e 3 jumate si n-ai facut nimic. iti smulgi metaforic parul, pentru ca in realitate investesti in el si in tratamente scumpe si nu merita sa ramai fara el.

Oamenii vor, cer, te intreaba, iti dau chestii de care nu ai nevoie, iti trimit mailuri, pac, se mai deschide o fereastra de mess, telefonul nu mai suna, ca in cantec, si ce bine e! Cand suna, daca nu e un numar cunoscut, nu (mai) raspund; cine stie cate premii am pierdut cu aceasta ocazie.

Si chestia grava e ca nu am loc sa mai citesc in troleu, din ce in ce mai multi oameni ocupati au acelasi traseu cu mine, ma sufoca, ma lovesc, ba ieri o tanti mai ca ma impingea sa ma urc in autobuz. Oamenii isi permit sa fie intimi prea repede si prea fara perdea. Pe vremea mea… Pe vremea mea, in Pitesti city, se urca in fiecare zi Calea Bucuresti la picior si n-aveam probleme dubioase. Si aveam si picioare mai frumoase, fara sa dau bani la sala pentru asta.

Apropo de sala, finantele mele nu tin cu silueta, abia saptamana viitoare o sa fiu fericita ca am febra musculara. Si uite-asa (imaginati-va un semn larg cu bratele deschise) ma doare spatele de la stat pe scaun, ca nu mai am cuvinte.

Si pentru ca nu mai am cuvinte si nu mai am timp prea mult, n-o sa mai zic nimic, gata.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Cum trece timpul?!?"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki