Si-uite asa se facu toamna

Posted: September 29th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, If only | Tags: , , , , , | No Comments »

Nu stiu cum si de unde, dar a venit si ploaia, intunericul si, o data cu el, prostiile. Nu le fac loc in cap, zi de zi le dau cu sutul mai departe cu o precizie de care si Pele ar fi mandru, dar prostiile astea au un dar de a se tine scai de om, ceva de speriat.

Si ma tot uit la, cum sa-i zic, patternul meu comportamental si la lucrurile pe care le fac ca sa nu ma mai gandesc la prostiile astea. Realizez ca, daca as fi unul din oamenii aia care se ingroapa in munca pentru a nu se mai gandi la prostii, as fi bogata peste poate. Dar nu sunt. Eu… ma gandesc la prostii. Ca sa nu ma mai gandesc la prostii. Sau cumpar chestii. Achizitiile ma fac fericita. O sa ajung cumparator compulsiv, clar. Sau citesc carti in care se vorbeste despre prostiile altora, toamnele altora, problemele si framantarile altora.

Nu stiu, nene. Mie dati-mi strazi pavate, maturate, dati-mi cinematograf, vara, alte chestii de facut, alte plaiuri de umblat. Nu ca acum, sa fie intuneric si sa fie trist. Ce naiba. Om sunt si eu si mi-e frica de toamna rece si ploioasa.Leave a Reply