A sunkissed world

05 Oct, 2010

Deci e oribil. Da, cu “deci” inainte.

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Incep prin a reproduce un fragmentel de conversatie cu al mai bun prieten al meu: “nu te mai intelegi cu lumea”/”nu eu nu ma inteleg cu lumea, lumea nu ma intelege pe mine”.

Afirmatie care poate parea un cliseu, dar la care ader cu toata fiinta mea. Eu chiar cred ca lumea nu ma intelege. Dar de data asta nu prea sunt nici revoltata, nici suparata, nici amuzata, nici nu ma laud si nici nu ma plang. Nici nu prea imi pasa, nu asta e oribil.

E oribil ca traiesc intr-o dezorganizare totala si a venit vremea sa recunosc ca asta ma scoate din sarite. Adica da, in exterior sunt organizata; cu exceptia faptului ca am un comportament de catel si imi marchez teritoriul cu lucruri personale prin toate colturile casei, in general am o ordine suspecta pentru cine ma cunoaste pe mine in apartament si in jur. N-am sa uit niciodata cat de oripilat a fost George cand i-am martusirit dragostea mea vesnica pentru carpa si aspirator.

Dar de fapt, sunt extraordinar de haotica, am zile in care nu ma gasesc nici pe mine, colturi de suflet unde nu sterg praful nici sub amenintare, zone din creier neaerisite de mult timp. Am dezordine generala in toate actele, sfarsitul anului fiscal o sa ma doara fizic – ceea ce pentru mine echivaleaza cu o ratiune facuta praf. Am poze la care nici nu ma uit, daramite sa le pun in foldere. Am ganduri peste care trec repede, omitand ca nu sunt cat de cat organizate. Ma sperie discrepanta asta dintre cum sunt in afara si ce haos e pe dinauntru.

Deci e oribil. Pana maine, cand o sa uit, o sa zic ca o sa fac eu curat candva, poate chiar o sa fac, momente in care o sa agonizez de la chestiile pe care le gasesc, pentru ca apoi sa o iau de la capat cu mizeria de sub covor.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Deci e oribil. Da, cu “deci” inainte."

1 | Silvia

October 6th, 2010 at 7:04 am

Avatar

Din nou, ma vad nevoita sa subscriu la tot ce-ai zis tu. Si sa stii ca intr-adevar e de 1000 de ori mai rau sa nu-ti pese decit sa te dai peste cap de la orice porcarie nesemnificativa :|.

2 | sunkissed

October 6th, 2010 at 11:41 am

Avatar

nu prea am de unde sa stiu, avand in vedere ca de cand ma stiu m-am consumat pentru porcarii mai mult sau mai putin nesemnificative

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki