Left my soul there

Posted: October 6th, 2010 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | Tags: , , , , , | No Comments »

Aseara am ajuns acasa ca o gaina plouata si, cum altfel, cu 1000 de ganduri pe care, pe masura ce mi le interzic, tot apar in mintea mea si ma fac sa traiesc chestii doar in ea, in mintea mea, intr-un mod extrem de fantomatic si nesanatos.

Asa, deci am ajuns eu acasa si nici n-am bagat cheia in usa, ca am primit un telefon care a insemnat ca pot sa intru la Morcheeba, daca vreau si daca zbor pana la Sala Palatului. Dupa o scurta incursiune in portofel si realizat ca asta inseamna autobuz dus – autobuz intors, precum si dupa un moment Silvistic in care eu, care stau in Bucuresti de fix 6 ani, m-am intrebat unde e Sala Palatului, mi-am pus fundul si sperantele in 368 si am zburat.

A fost ca un unt topit, concertul ala, Skye, tot. E atat de frumoasa femeia asta, imi transmite o stare de supunere totala, cred ca as fi in stare sa fac tot ce-mi spune ea sa fac, oricat de interzis sau imoral. M-am bucurat mult de tot sa fiu acolo, sa fiu singura acolo, chiar fara fantomele mele din dulap, care dulap, fie vorba intre noi, se inchide cam greu si trebuie sa imping fantomele cu piciorul.

Dupa ce am fost absolut fermecata de tot si cateva caramele mai tarziu, am plecat inainte de a se termina, in mare pentru a prinde autobuzul, in mic pentru a nu simti ca s-a terminat, atunci cand se aprind toate luminile si oamenii ies din starea care i-a dominat pana atunci, trag aer in piept si ies acasa.

Uneori e bine asa. Sa pleci inainte de a se termina.Leave a Reply