Asa o zi frumoasa…

Posted: October 7th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Ieri am dat ca vita cu piciorul stang (da, ala cu entorsa) in cada si am reusit sa-mi sucesc degetul de langa ala mic intr-un hal de abia m-am tarat azi la munca, unde avem o super-zi cu super-lansari si super-treaba. Deci da.

Asadar, am asa o impresie ca istoria “entorsa” si istoria “Silvia fugind din spital intr-un picior bun (dreptu’)” se va repeta, dupa ce o sa ma tarasc diseara la Ortopedie sa vad exact ce-am patit. Daca nu stiati, un deget rupt la picior se “repara” fie prin gips o luna pana la glezna, fie prin operatie. Buna treaba, nu?!

Uite cum indiferent de rezultatele investigatiei medicale ce va urma, s-au dus pe apa sfintei zile de miercuri (miercuri era si cand am cazut de pe bicicleta, ca sa vezi coincidente sinistre) planurile mele de a dansa pana dimineata. Am noroc si daca mai ajung in club. In plus, ora mea de Yoga, de curiozitate, s-a dus in mod cert tot pe apa sfintei zile de miercuri. Nu stiu daca e rupt, eu banuiesc ca nu e rupt, dar ideea e ca 1. tot trebuie sa ma duc sa vad si 2. tot o sa ma doara vreo 2-3 zile, avand in vedere ca am o vanataie splendida.

Sunt foarte suparata ca sunt atat de neatenta, atat la chestii fizice, cum ar fi sa nu ma mai lovesc dracului la gioale constant, cat si la chestii metafizice. Adica macar daca as fi ok pe dinauntru, dinautru ala la care ma concentrez intr-atat incat nu vad cada imensa din baie – adica fix unde te astepti sa fie.

Concluzia ar fi ca toti cei care spuneau ca nu trebuia sa-mi iau bicicleta isi pot baga sanatosi unghia in gat. Am dovedit ca n-am nevoie de bicicleta ca sa-mi rup/lovesc/luxez/invinetesc chestii.Leave a Reply