Azi e mai bine. Cred.

Posted: October 8th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 3 Comments »

Am fost ieri la Policlinica Eforie, care e o policlinica pentru copii, pentru a face o radiografie sa vad daca mi-am rupt degetul in cel mai stupid mod posibil. Ei bine, nu era rupt, e doar foarte foarte lovit. Asadar, iar am scapat ca prin urechile acului si am si radiografie ca sa dovedesc asta. Cred ca o sa mai merg la pediatrie, daca prin ghinion mai am nevoie; spre deosebire de experienta cu spitalul de Ortopedie, de data asta n-am iesit plangand de acolo si nici fugind intr-un picior.

Nu pot sa nu ma intreb totusi ce are piciorul meu stang cu mine, e plin mereu de vanatai si parca incearca sa-mi spuna ceva. Ca trebuie sa merg facand doar stanga? Nu prea vreau; am vazut o data un documentar despre o femeie care avea o imposibilitate psihologica in a face dreapta, astfel incat fiecare drum al ei era dinainte planificat cu mare grija astfel incat sa ia doar viraje spre stanga, chiar daca asta insemna ca ocoleste foarte mult. Nu mi s-a parut o idee prea buna, asa ca o sa ignor semnalele date de picior.

Ce nu mai pot sa ignor e frigul, frigul asta care intra in oase si nu te lasa sa te gandesti. Lipsa de soare si frigul ma fac absolut imposibila, foarte plangacioasa si dependenta. Cand sunt in casa unde caloriferele se incapataneaza sa ramana reci, imi pun absolut toate paturile din casa pe mine, arat ca un eschimos trist. Cand nu sunt in casa, cred ca ar putea trece un elefant pe langa mine si nu l-as observa, intr-atat de bagata in haina sunt.

Si cand e asa frig si optiunile mele de bucurii sunt limitate de asta, efectiv sunt ore in sir care trec pe langa mine, din ce in ce mai reci, pe care le simt ca zile si pe care inca nu stiu cu ce sa le umplu.


3 Comments on “Azi e mai bine. Cred.”

  1. 1 Spiridusha said at 11:13 pm on November 10th, 2010:

    Mod stupid de a-ti rupe degetul? Nu cred ca este mai penibil decat sa cazi in fund (in coccis) si sa stai la pat 2 saptamani.

  2. 2 Sunkissed said at 10:55 am on November 11th, 2010:

    auuu… asta da durere

  3. 3 Spiridusha said at 12:08 pm on November 11th, 2010:

    :lol: Nu voi mai folosi niciodata expresia “ma doare in fund”, ca s-a adeverit! :lol:


Leave a Reply