Mie inca mi-e frig

Posted: October 12th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Impart atatea chestii incat ajung sa cred ca am impartit vara cu prea multi oameni si am ramas fara ea. Din vara care a trecut, nu-mi amintesc decat apasatoarea Venetie, pe care o mai visez uneori, si un apus selenar de la Sfantu Gheorghe, combinat cu un peste fript.

Si ma mir ca n-am nisip in geanta. M-am straduit sa-l las pe tot acolo si mi-a reusit foarte bine toata treaba.

In restul timpului in care nu am regrete referitoare la vara, ma gandesc de ce sunt oamenii atat de falsi pe cheltuiala lor. Cui ii pasa ca ti-ai rupt tu din principii si de la gura si ai stat frumos pe un scaun, ca sa “dai bine”? Cui dracului ii pasa ca dai tu bine? Si daca ii pasa, conteaza asta mai mult decat faptul ca tu ajungi acasa simtindu-te ca un cacat?

De cate ori zic ca am terminat-o cu compromisurile, se mai intampla ceva care ma face sa ma intreb daca chiar asa e. In timp ce scriam un mail pe care oricum l-as fi scris mult mai virulent, chiar ma intrebam la ce ma obosesc. Teoretic, chestia asta cu sa spui ce ai pe suflet si sa nu mai accepti compromisuri ar trebui sa te faca sa dormi mai bine noaptea. Ei bine, intr-o lume in care toti sunt speriati de moarte de aparente si de “ce o sa zica lumea”, trebuie sa recunosc ca ma cam trezesc cu dureri de spate.Leave a Reply