A sunkissed world

15 Oct, 2010

Cred ca mi s-a luat de net. Putin.

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

De la o vreme, a inceput sa mi se ia de net. De toate prostiile de pe el. De Facebook si Messenger si Google si alte mii si mii de cacaturi mai mici sau mai mari. Nu stiu daca asta e din cauza ca, de vreo doi ani si ceva, internetul nu mai e doar loc de joaca, ci si de munca, dar se prea poate, avand in vedere ca de multe din chestiile care mi s-a luat, mi s-a luat in astia doi ani.

Cred ca una din cele mai mari probleme ale mele cu internetul e ca am dat peste mai multi oameni decat as fi vrut. Zi de zi, pareri dupa pareri, poze, mailuri si atasamente care ma pun in contact cu oameni. Procentul celor cu care am intrat astfel in contact si cu care nu as fi schimbat o vorba in viata reala e mult mai mare decat cel al oamenilor de care chiar imi place. Si nu ai cum – sau nu stiu eu inca sa fac asta – sa nu dai de oameni; poti sa te auto-educi sa nu-ti mai pese, asta da. Dar ei exista, tu ii vezi, ii vezi schimonisindu-se, scriind, adunandu-se in grupuri si fiind total nepasatori, si n-ai cum sa zici ca n-ai vazut.

E posibil sa-mi treaca sila asta, la fel cum e posibil sa ma apuce furiile adolescentine si mai ales e posibil sa fie inceputul unei perioade de naparlire. O perioada in care sa fiu mai selectiva, cine stie, o perioada care trebuie sa vina. Internetul e cea mai mica din problemele mele, in sensul in care e doar prilejul cu care mi-am amintit de ce unele chestii ma enerveaza rau de tot.

In alta ordine de idei, e toamna-primavara afara si eu mi-am cumparat un fular colorat rau de tot, aproape turbat. Aseara bantuiam prin magazin si efectiv ma intrebam cum de pot sa fiu atat de mana-sparta uneori si atat de zgarie-branza alteori.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Cred ca mi s-a luat de net. Putin."

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki