Buna dimineata, ploaie

Posted: October 19th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , | No Comments »

Exista multe filme avand ca subiect intorsul in timp. Niciunul insa nu-ti spune ce se intampla cu adevarat in sufletul unui om care chiar se intoarce in timp, in timpul pe care il credea nesfarsit, alaturi de oamenii despre care credea ca vor avea intotdeauna aceeasi varsta.

Timpul insa are groaznicul obicei de a merge inainte, si noi tropa-tropa dupa el. Uneori ne oprim si ne uitam in urma, ne apuca nostalgiile si o punem de o reuniune. Insa nimeni si nimic nu ne invata despre acel sentiment care se insinueaza in inima ta cum ca esti prea mare pentru o reuniune, esti la propriu prea mare, ocupi prea mult spatiu in acel timp care s-a facut mic, mic de tot. Esti stangaci si nu mai stii de unde sa te apuci si ai da orice pentru o gura de prezent.

Si asta o spun eu, care ma gandesc destul de des la trecut.

In alta ordine de idei, mi-e cam dor sa ma strang in mine, acasa, singura, sa-mi respir gandurile, sa ploua afara si sa am timp sa ma gandesc cum ca as face bine sa nu ma mai gandesc. Ploaia nu inseamna insa scutire de la viata reala. Desi poate ar trebui.Leave a Reply